Közvélemény-kutatók szerint stabil, erős többséget szerezhet a Fidesz-KDNP az április 8-ai választáson. Az összesített adatok szerint a Fidesz-KDNP országos pártlistájára a választópolgárok 51 százalék szavazna, a Jobbikéra 17, az MSZP-Párbeszédére 14, a DK-éra 8, az LMP-ére pedig 7 százalék, ha most vasárnap lenne az országgyűlési választás.

A Nézőpont Intézet Választás előtt: mit mérnek a közvélemény-kutatók? címmel rendezett konferenciát kedden Budapesten azzal a céllal, hogy az országgyűlési választást megelőzően átfogó képet adjanak a közvélemény-kutatások által várt eredményekről.

A rendezvényen a Nézőpont Intézet, a Publicus Intézet, a Republikon Intézet, az Iránytű Intézet, a ZRI-Závecz Research, a Tárki, a Századvég és az IDEA adatait ismertették szűk két héttel a voksolás előtt. Az adatok ezen cégek kutatásainak átlagát mutatják.

A kutatók egyetértettek abban, hogy

a baloldali tábor összességében nagyobb, mint a Jobbik-tábor.

Közölték azt is, várakozásuk szerint

a részvétel a négy évvel ezelőttinél valamennyivel magasabb lehet.

Forrás: MTI

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grafix69
@durbincs: Durbincs menny már te is a sunyi picsába az elmebeteg írásaiddal együtt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Shikari: Ahhoz nyomozni kéne. De gondolom téged nem nagyon gondolkodtat el, hogy miért nem indulnak nyomozások fideszközeli ügyekben.
Vagy azt gondolod, hogy a milliónyi ügy mindegyike hazugság? Ugyan, ennyire még te sem akarsz butának látszani.
cikicakk55
@Grafix69: ma 0:02
Köszönöm szépen a megértésed.
Aki Én
@Shikari: ...tévedtem, sokkal butábbnak akarsz látszani. Sikerült.
kereső
@cikicakk55: 20:40, nyugi , nem olyan vészes az.Teljesen érthető,amit irsz.
cikicakk55
@Aki Én: ma 09:20

Szerintem azt mindenki tudja,így Shikari is,hogy azért nem indul egyetlen Fideszes stikli ellen sem büntetőeljárás,mert maximum Polt Péterig jutna az ügy,de az is cirka 2 év,aztán Polt vissza dobja valami kifogással.legtöbbször arra hivatkozik,hogy "alaki" hiba van az egészben,esetleg nem tartja elég hitelesnek a bizonyítékokat.Lényeg az,hogy ameddig Polt a Főügyész itt ebben az országban Fideszes annyit lop és bűnöz amennyit akar. Még az Olaf jelentés sem tudja őket vissza tartani. Ebben az évben főleg beerősítetek,mert a zabszem effektus azért ott van,mert mi lesz,ha még is győz a nép? Mi lesz,ha kevésnek bizonyul az Ukrán,Román,Cigány megvásárolt szavazat. Azért abban biztosak lehetünk,hogy ha nyer a nép akkor sem lesz olyan simán átadva a hatalom,mint eddig a 28 év alatt bár mikor.Orbánnak már túl nagy a tét.Nem csak a hatalmat veszti el,pedig eddig csak a hatalom tudata volt ami az elmebaját még úgy ahogy tudta uralni. Most már a szabadsága,az összes összelopott pénze,Anikó asszony Récsör, Gáspár szétnarkózott agyú fiacskája is sittre kerülnek.megy a papa és vele az egész Holdudvar.Ekkora tétje még soha nem volt szavazásnak.
cikicakk55
@kereső: Köszönöm! Rendesek vagytok,mert tényleg a telefonon olyan könnyű véletlen 2 betűt is lenyomni egyszerre,vagy épp a mellette lévő betűt.Ha nyerek a lottón veszek egy laptopot és megoldódik az ágyban fekvő internetezés is.Lényeg,hogy billentyű legyen rajta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.