A kormánypárti portál cikkére úgy reagált Kovács Miklós Ahmed, hogy feljelentette a portált zaklatásért és rágalmazásért.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Skacok, szopni fogtok, mint a torkos borz.
nemkati
Így jár, aki félinformációkból alkot véleményt, és azt gyűlöletből megírja (a Pesti Srácok cikk szerzője, és az itt kommentelők némelyike), hogy nevetségessé válik.

Kovács Miklós Ahmed nem előadásokat tart a Sariáról, hanem egy előadást tartott.

"Az előadásra az Al-Azhar egyetem első félévében tanult, a Törvénykezés alapjai és története elnevezésű tantárgy jegyzeteiből készültem. Ez a szunnita iszlám vezető intézménye, az Al-Azhar vezetőjével Orbán Viktor minden egyiptomi látogatásán találkozik. Elég meredek dolog a kormánypárti média részéről a szélsőséges iszlámhoz kapcsolni az Iszlám Világ első számú vallási intézményének tananyagát, aminek vezetőjével a miniszterelnök rendszeresen találkozik. "

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.