A Juhász Péter által ma publikált, titokban felvett üzleti beszélgetés valódi, azon tényleg a miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel társalog, méghozzá két régi ismerősével: egy évfolyamtársával és egy szakkollégista társával.

Mindezt eddig nem tudtuk, sőt az is teljesen bizonytalan volt, hogy hiteles-e egyáltalán az a videófelvétel, amit Juhász Péter, az Együtt társelnöke kapott valakitől, és amiből egy rövid hangfelvételrészletet, illetve pár kiscreenshotolt állóképet egy videójában (a Facebookon) publikált – írja a 444.hu.

Titkos felvétel: Az Origo főszerkesztője erősítette meg, hogy Orbán lánya előtt beszélnek az ellentételezésről

A megerősítés a lehető legváratlanabb helyről jött: Gábor László, a Matolcsy Ádám érdekeltségébe tartozó kormányzati progandakiadvány, az Origo főszerkesztője állt bele! Gábor legfrissebb, „Ne hazudj, Juhász Péter!” című cikkében a következőket írja, igazi hírbombát robbantva egy publicisztikában:

De ne aggódj, én segítek neked! A tények a következőek: Orbán Ráhel találkozott egy évfolyamtársával és egy szakkollégista társával. Tudod, ők évek óta barátok és szoktak beszélgetni, közösen kávézni, hiszen a barátok ezt teszik.

A nagyjából egy évvel ezelőtti felvételen egy nő – Juhász szerint Orbán Ráhel – beszél két turisztikai szakemberrel:

És ő nagyon akarja, ilyen turizmus promotion... Nagyon szeretnének pénzt keresni a magyar államból.

Mire egyik beszélgetőtársa felnevet: Az nem baj, ha van ellentételezése.

A 444.hu cikke szerint az Origo főszerkesztőjének cikkéből következően az ellentételezésről Orbán Ráhel, a miniszterelnök lánya előtt beszélnek.

(444.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Mohai Balázs, archív

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amaramaistanna
Ezek nagyképűségükben, fontos elvtársi tudatukban még a titkokat is kikotyogják. Gondolom a keresztapa azóta gratulált a főszerkesztő "úrnak".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.