Néhány éven belül a magyarországi ingatlanboom buborékká válással fenyeget - írta blogján Zsiday Viktor befektetési szakember. A modern Magyarország történetében még egyszer sem látott munkaerőhiány elkerülhetetlenné teszi a bérek további dinamikus, két számjegyű emelését, ami viszont kikényszeríti a termelékenység növekedését. Ha viszont alul van becsülve a jövőbeli bérnövekedés, akkor alul van becsülve a lakossági fogyasztás, és ebből adódóan a várható GDP-növekedés üteme is (4-5 százalék simán lehet a következő 2-3 évben) - véli a befektetési stratéga.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ebből következik, hogy az elsők között kell Eltolcsyt kirúgni

Legalább ennyit nem ártana tanulni a múltból

A napi.hu „Fejre állhat Magyarország - baljós prognózis érkezett” című cikke Zsiday Viktor elemzését idézi, aki többek között arról ír, hogy várhatóan megugrik az infláció. Amivel kapcsolatban az MNB-től nyugodt lassú klasszikus reakcióra számit. Ami lássuk be nem igazán indokolt optimizmus. S nem csak azért, mert Matolcsy unortodox. De számolni kel azzal is, hogy egy ellenzéki kormány-alakítás esetén a Járai által bemutatott bedöntési módszert alkalmazzák ismét! =))
Perwool
„Fejre állhat Magyarország" Most nyakig ér a xar, ha fejre áll akkor "csak" bokáig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.