„Nem engedjük, hogy Magyarország bevándorlóországgá váljon!” „Csak a magyarok biztonsága számít” „Nem engedjük, hogy Magyarország bevándorlóországgá váljon!” „Csak a magyarok biztonsága számít” Hónapok óta ezek a Fidesz legfontosabb választási üzenetei. Miközben a menekültek befogadását hangosan ellenzi a kormány, a 444 és a Direkt36 információi szerint az elmúlt években magyar letelepedési kötvényt vásárolt több olyan személy is, akik komoly biztonsági kockázatot jelenthetnek Magyarország és az Európai Unió számára. Az egyik letelepedési engedélyhez jutott férfi a hatóságok gyanúja szerint olyan nemzetközi bűnszervezet tagja, amely fegyver- kábítószer és embercsempészetből származó pénzek tisztára mosásával foglalkozik. Hozzá hasonlóan magyar papírokat kapott a háborús bűntetteket elkövető szíriai Aszad-rezsim egy kulcsfigurája is, aki az amerikai kormány szerint Oroszországból és Libanonból mozgat pénzeket a szír diktatúra számára. Aleppóból Pesterzsébetre tette át a...

Forrás: tldr.444.hu
Feltöltő: rohács1926
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Már Hofi is elmesélte. Tud úszni? Nem. És ha megfizetjük? Bejöhetek? Ne. És ha megfizetjük? Most a bevándorlók fizetnek és akkor jöhet a bármilyen felülvizsgálat. Kivéve 3-at aki már nekik is sok volt. Vagy legyen ilyen is. Ki látta a pályázókat?
Lepényleső
Megfér a hasonszőrűek között,akiktől kapták a letelepedésit?
mackoka46
Nincs az a súlyos bűnügy, amit meg ne engedne magának ez a feslett erkölcsű szégyentelen botrány ország g€ci galerije.
Eladott Ország
Tudomásom szerint, aki más államba vesz letelepedési kötvényt, vagy ahhoz hasonlót, pl. beruházási vízumot kap stb. az a pénz örökre az államé, soha nem fizetik vissza. Miért is fizetnék? Azt kapja érte a vevő, hogy letelepedhet, beruházhat. .." Magyarország a rokonságok és a panamák lápvilága. Ez egy olyan furcsa ingovány, hogy aki ebbe beleplántálódik, vagy akklimatizálódik, vagy elpusztul. Az olyan növények, amelyek szeretik ezt a nedvdús talajt, buja virágokat hajtanak, azok, akik nem szeretik, belefúlnak a sárba."
Móricz Zsigmond. 1932. Rokonok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.