Szélsőbaloldali aktivisták egy illegális migránsokból álló baráti csapattal közösen megtámadták Saint-Denis Bazilikát vasárnap. Érdekes módon az eset a mainstream hírekbe nem került bele, a Le Parisien viszont beszámolt a történtekről. A támadás apropója az új francia bevándorlási törvény elleni tiltakozás volt, ami miatt az istentiszteletet félbe is kellett hagyni. Körülbelül 80 illegális migráns és néhány szélsőbaloldali liberális aktivista a Coordination des Sans-Papiers nevű csapatból tüntetett az új francia bevándorlási törvény ellen vasárnap Párizsban. Az eset azért maradt ki a mainstream hírekből, mert ez a kedves baráti társaság megrohamozta a Saint-Denis-i Bazilikát. A kiérkező rendőrök 17:30 körülre tudtak csak rendet rakni, az istentiszteletet pedig el kellett halasztani. Az eseményre a Twitteren Nicholas Dupont-Aignan hívta fel a figyelmet, aki a közösségi oldalra egy videót is kirakott. A politikus már régóta ellenzi a migrációt és régi támogatója Marine Le Pennek,...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@durbincs: Mi van cerkóf, szereplési vágyad van? Nincs hozzá kellő eszed, mímusz IQ!
Gatyaturkesz volt már?
Szádba is jutott?
Szőrszálakkal, csicska?
Matyar még nem menni stupid?
Ha megsimizik buta fejed, akkor elköpöd magad, csicska?
quadrocopter
@durbincs: Mi van cerkóf, szereplési vágyad van? Nincs hozzá kellő eszed, mímusz IQ!
Gatyaturkesz volt már?
Szádba is jutott?
Szőrszálakkal, csicska?
Matyar még nem menni stupid?
Ha megsimizik buta fejed, akkor elköpöd magad, csicska?
cs.n.
hvg.hu/vilag/20051109parizshelyszini

2005, Franciaország. Ott eddig is voltak ilyenek. Itt 2006-ban voltak autógyújtogatós zavargások, azokat se migráncsok csinálták. Teljesen más a két ország, ide azóta se települtek be tömegesen, nem is akarnak, de azért parázzatok csak, mert ha a franciáknál van valami, akkor itt is az lesz. Ez meg csak egy picsa kis lökdösődés meg kiabálás volt, minek számolt volna be róla a mainstream média?
cs.n.
@durbincs: Én pontosan itt lakom, azt nem számolgatom, mihezt képest 1000 kilométerre. Miért, maga szokta?
cs.n.
@durbincs: Itt a magyar Alföld közepén kurvára nem látszanak a kárpátoknak vadregényes tájai, meg Csökött-falva se, de ha maga ott lakik, küldök húsvéti képeslapot szívesen.
cs.n.
@durbincs: Nem vagyok százlábú, ha erre céloz. Meg családfakutatást se végeztettem, arra ott a temető, meg egyéb források. Több száz évre visszamenőleg magyarok voltak a felmenőim, és akkor mi van? Le kell szólni a neandervölgyieket ezért? Talán olvasson Lőrinc L. László regényt, kezdje a Kő fiaival.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.