Orbán Viktor utoljára 11 éve adott interjút az Indexnek, ezúttal nem is magyarázták, miért nem ad. Kérdéseink lettek volna. Elég sok.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Meggyőződésem, hogy újabb négy évet nem lehet már úgy végigcsinálni, hogy az örökzöld miniszterelnököt zsarnokot dugdosni kell a nyilvánosság elől, hogy elég ha beül egy-egy televízió stúdiójába, egy rádió mikrofonja elé, és elszavalja, hogy ez itt a kánaán. Azt nem lehet már sokáig csinálni, hogy nem kormányozunk, hanem visítva-vinnyogva-toporzékolva sorosozunk-migránsozunk, hogy könyöradományokkal vásárolunk szavazói bizalmat, hogy már csak a saját kisebbségünknek muzsikálunk, hogy nem létezőnek tekintjük az ország lakóinak többségét, és közben azt üvöltjük teli torokból, hogy mi vagyunk Európa példaképe minden tekintetben. A magát felsőbbrendűnek gondoló, mindenkit lenéző és alkalmatlannak tartó frusztrált, a velejéig korrupt kisember csak előregyártott szólamokat képes és hajlandó elszavalni, gondosan ellenőrzött, mesterséges körülmények között.
youtu.be/ZXZw245C-jw
Nem kell program, nem kellenek víziók, mert ha háború van, akkor a listázott proli elnézi a kirablóinak, nyomorba döntőinek, hogy az utolsó széket is kilopják a segge alól. Nem számít, hogy a gyerek külföldön, az unoka soha nem jön ide vissza, elég a maszlag, hogy mindenhol szar, de itt jól élünk, itt jó nekünk, lehetne sokkal rosszabb is, nem panaszkodunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.