Döbbenetesen pofátlan választási visszaéléseket leplezett le a Jobbik. A Fidesz közönséges csalások sorára használja fel a határon túli magyarok választójogát – adta közzé a alfahir.hu. Szávay István csütörtöki sajtótájékoztatóján elmondta: úgy tudja, Pintér Sándor belügyminiszter a választások idejére mind az ukrán, mind a szerb határon lazább ellenőrzést rendelt el, és más vasárnapokon egyébként nem működő …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ugyan mar, mi az, hogy a Jobbik? Gyurcsany ezelott egy honappal klement mar a roman hatarhoz, es filmre vette, hogy egy romos hazba tobb mint 300 roman van bejelenetve, csak azert , hogy szavazni tudjanak. Es nem kerdeses, hogy kire.
Ezert kezdett bele abba a programba, hogy a romanok kozul akiknek nincs valos magyar lakcime, az NE szavazhasson sehogy sem, mert az ilyen visszaelesekre (is) lehetoseget ad. Erre mindenki letamadta Gyurcsanyt, hogy szetvalasztja es szembeallitja egymassal a magyarokat.
Hat egy loszart. (Tobbek kozott az lmp es a jobbik tamadta ugyanezert.).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.