Figyelem, a videót, csak azok nézzék meg, akik képesek ellenállni a világ egyik legaranyosabb állatának, és nem ugranak fejest azonnal felelőtlenségekbe.

Tavaly indította el az ELTE Etológiai Tanszéke a Családi Törpemalac Programot azzal a céllal, hogy alapos kutatást végezzenek erről a kis háziállatról. A felhívásra ötvenszeres túljelentkezés volt, most pedig indul a második turnus, itt lehet jelentkezni malac-nevelőszülőnek.

A malackák igen okos és tanulékony állatok, talán a kutyától az különbözteti meg őket, hogy nehezebb a bizalmukba férkőzni. De amikor sikerül, és épp a te öledben lel nyugalomra, az minden kincset megér.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Cukiság kimaxolva. És nem ingyen kell gondozni őket, az ELTE etológiai tanszéke többet fizet havonta a gondozásukért, mint amennyi a minimálbér. Én is jelentkeztem de sajnos a többség döntött és a gondozás ugrott. Kevesen tudják a törpemalacról hogy nem büdös, abszolút szobatiszta, macskaalomba végzi a dolgát. Okos és kedves nem mindennapi házikedvenc. George Clooney-nak is van egy :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.