Az ország egyetlen, egyéniben győztes független jelöltje a Zoom.hu-nak elmondta, nem áll be egyik párt mellé sem, nem erre kapott felhatalmazást. Mellár Tamás közgazdásztól az ellenzék is komoly kritikát kapott.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Még mielőtt valamelyik Fodorista ….

A Központi Statisztikai Hivatal egykori elnöke az egyetlen, aki függetlenként kerül be a magyar parlamentbe

Mellár Tamás a zoom.hu-nak nyilatkozott – a májam nem engedi hogy ne tegyem hozzá, hogy remélem a baromságokat pl. egyéni lista a szokásosan buta firkász tette hozzá – és kifejtette: „függetlenként indult, így kapott bizalmat a választóktól, így is megy a parlamentbe, egyik párt mellé sem áll be, az árulás lenne.”!
Nos túl azon, hogy most ennek praktikus oka sem lehetne, szólnom kell róla, hogy az indok második fele sajnos ismert. Ja bocsi Zamás, hogy Gabóczához hasonlíthatlak! =))
Igen valami hasonlóval „érvelt” a drága jó Fodorka 4éve, mikor nem volt hajlandó a két lehetséges csoport közül egyiket sem frakciósodni.
Csakhogy ő nem személy szerint kapott mandátumot, s még csak nem a pártja jogán listáról, hanem részben pont azoktól, akiket cserben hagyott!
Peller Anikó
@RonaGyuri: mit is akartál mondani? Csak egy picit érthetőbben ha lehet.
bakegya
@Peller Anikó: a következmény nélküli magatartásformátumon nincs mit elmélkedni-mármint a politikai érában-GYURI BÁ MEGSZOKTA ÉS SZAKMAILAG NAGYON PRECÍZEN TESZI A DOLGÁT ,AZ ANOMÁLIÁKAT FEDI FEL TELJES VALÓJUKBAN,hozzá teszem még onli világnyelvünkön is -MINT AHOGY AZT EGY OKNYOMOZÓ ÚSÁGÍRNOK TESZI ,VAGY TENNÉ ,ha lenne-de egyre inkább nincs ,mert tudod az történt velük,hogy kinyírták őket a hazai sajtóból(az őskorban ezt kritikai realitinek neveztük) -ami valójában már nincs is.A gazda fejétől annyira tele ,olyan arányban van orbán pofikájára publikuss hogy vájt füllel,éles látással,de tiszta fejjel már fogyaszthatatlan-magyarul büdös.-és ezt GYURI TELJES HITELESSÉGGEL ÚRIEMBERKÉNT azon kevesek közé tartozi aki vágja a lényeget-izlésem szerint igen kulturáltan.
RonaGyuri
@Peller Anikó: csak annyit, hogy szemben Fodor Gáborral Mellár okkal joggal maradhat független! =))
RonaGyuri
@bakegya: köszönöm a kissé túlzó értékelést, de valóban ez a szándékom azzal, amit írok! =))
Peller Anikó
@RonaGyuri: ok, kösz, ezt egy kicsit nehéz volt (nekem) kibogarászni.
RonaGyuri
@Peller Anikó: nem, nem te tehetsz róla, én voltam túl lakonikus! Időnként megfeledkezem róla, hogy az olvasóim nem feltétlenül kell emlékezzenek a régebbi dolgokra. Ilyenek Fodor 4éve tett dolgai.
bakegya
@RonaGyuri: FG szakmailag kiváló (elméleti szakember)sajnálatos-nem jól hangzik,de korpa közé keveredvén,lett ami lett...a többit még magyarázni sincs éretéke,mert nyilvánvaló.
RonaGyuri
@bakegya: s mi lenne az a szakma amiben Gabócza olyan kiváló?
Ami pedig a keveredést illeti elég sokat keveredett hol ide hol oda! =))
Ja és mindig elég jól megélt belőle!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.