Vona felesége készül a bukásra: Simicska-whiskyt és csokit reklámoz Vonáné szembenézett az elkerülhetetlen bukással, máris munkát keresett magának. Jövő héttől már nem"elnökasszonyként" páváskodik, kénytelen-kelletlen felgyűrte a blúza ujját, dolgozni fog. Hétfőtől új korszak kezdődik a Vona-család életében, a pártelnök előre megígérte, hogy lemond, ráadásul "pártellenes" magatartása miatt jó eséllyel a Jobbikból is kizárják.

Forrás: faktor.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Ez mekkora baromság már!
Normális országot szeretnék!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Perwool
@Horizont: Vona felesége, Lázár a feleségét is bevonta a kampányba.
Na de, mi újság Orbánné Lévai Anikóval? Volt kép az unokával, sonkával...Anikó asszony nem fotógén???
Horizont
@Perwool: lehet kék zöld a színe...:)
Borsodi
@Pálinkás Pál: Erre én mindig azt hörögtem,csak az szavazhasson aki itt él Magyarországon ha Magyarnak vallja magát és tudja bizonyítani kapjon állampolgárságot, de ne szavazhasson . Vona legalább elmert menni a javarészt fideszes csőcselékhez.Abban igazad van ezek nem nevezhető embereknek,de csalni jól lehet majd velük.
www.youtube.com/watch?v=qMVVzq7TBb8
Pálinkás Pál
@Borsodi: a szocik is átlátogattak medveföldre...ezért nem hitelesek ők sem...te hallottál vonátol valaha olyat hogy ne szavazhassanak a határon túliak???
Horizont
@Borsodi: ja még az jutott eszembe, (tegnap 19:59-hez )hogy soha nem hittem volna, hogy Vonára szavazok, mérhetetlenül haragszom minden pártra, hogy ilyen helyzetbe "hoztak" bennünket, hogy átszavazósdi kell. Itt gyöngyösön az MSZP kicsinálta Hiesz Györgyöt aki simán vitte volna el a körzetet. Aki lett helyette senki nem ismeri. Reménykedünk (!!!) abban hogy Vona lenyomja a fideszeset. úristen milyen választás már ez. Bár én (is) mindenre képes lennék, hogy kinyírjuk orbánt és a fideszt. Nem értem azt se hogyan lehet ennyi szavazója orbánnak? Minden társadalmai rétegbe belerúgott. Láttam egy indexes felvételt az utca emberével , a nő azt mondja a fideszre fog szavazni, igaz hajléktalan lett. Mit lehet egy ilyen primitív lénnyel kezdeni? A többi meg rettegett. Brutál.
Nagyon remélem, hogy most orbán retteg!!! És azt is hogy nem nyernek.
Még 4 év ezekkel és belepusztulunk!
Mindenki menjen el szavazni!!!
Horizont
Láttam ahogy kijött orbán a szavazóhelyiségből Lévaival az oldalán.
Milliárdosok basszus és nem tud alkalmazni egy stylistot?
Hihetetlen hogy néz ki ez a nő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.