Már tízezren jelezték, hogy részt vesznek a demonstráción. „Talpra, magyar, hív a szabadság” néven szerveztek demonstrációt vasárnap estére a Kossuth térre. „Aki szabad Magyarországot szeretne, aki gyűlöletmentes politikát, aki életet akar ebben a fullasztó légkörben” – csupán ennyi szerepel az esemény leírásában. Cikkünk megjelenéséig 10 ezer ember jelezte, hogy részt vesz a tüntetésen, további 36 ezren pedig érdeklődnek az esemény iránt. Az egyik szervező egy bejegyzésben a demonstráció céljairól azt írta, A jövőnkről nekünk kell meghozni a döntést, nem pedig egy egyenlőtlen választási rendszernek. Ilyen helyzetben a tömeg a mi válaszunk. A gyűlöletkampány és uszítás helyett érdemi diskurzust akarunk folytatni. Független országnak független sajtóra van szüksége. A digitális korban a média a legnagyobb ütőkártya a hatalom kezében, bojkottáljuk a propagandamédiát. Generációnkban két lehetőség áll a fiatalok előtt: kivándorlás vagy forradalom. Mi választottunk! Ne...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
A szlovákok után már a csehek is tüntetnek ezerrel. Nehozzatok szégyent Magyarországra CSATLAKOZZATOK!!! TÜNTETNI KELL EZERREL!!! Orbánék elcsalták a választást!!! ELÉG VOLT EBBŐL A CSALÓ BŰNBANDÁBÓL!!!
advocat
Szerintem lesz TEK, meg vízágyú. Is. Biztos ami biztos.
Nessy
Nekem tetszik, amikor a kiskatonák körbe állják a parlamentet, hátha megtámadjuk. Néha sajnálom őket, mert nem mernek szóba állni senkivel, és vannak akik szidják őket, pedig nem hiszem, hogy nekik ez kellemes feladat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.