A néppárt alelnöke reagált a Magyar Nemzet megszűnésére is. A költségvetési vitában bajba kerülhet az ország. Ismét komoly kritikát kapott a Fideszt is soraiban tudó európai parlamenti képviselőcsoport, az Európai Néppárt (EPP) vezetése, most éppen azért, mert gratulált a magyar kormánypárt vasárnapi kétharmados választási sikeréhez. A bajor Manfred Weber néppárti frakcióvezető hétfőn arról írt a Twitteren, várja a közös munkát, mert közös megoldásokat kíván találni a mindenkit érintő európai kihívásokra. Erre a belga Guy Verhofstadt, az EP liberális frakciójának vezetője – és sokan mások – felhorkantak.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Tényleg van valami Orbán vádjában, hogy az európai vezetők elhallgatnak dolgokat a választóik előtt.
Például az EPP-s képviselők biztosan nem mondják el a választóiknak, hogy az általuk babusgatott Orbán két kézzel lop abból a pénzből, amit az ő adóikból adnak a magyaroknak! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.