Ha ugyanis a kormánypárt, illetve valamennyi híve, fullajtárja és slapaja tiszta játékot folytatott, akkor szinte elemi érdekük lenne az újraszámolás elindítása. Ebben az esetben az ismételt elemzések csak megerősítenék a pozíciókat. A Fidesz köreiben tehát, tiszta játék esetén, az lenne az ésszerű reakció, hogy „számoljatok ha akartok, míg bele nem zsibbadtok”. Míg minden olyan kísérlet, ami ennek szembemegy, az inkább a csalás, a szervezett adatmásítás gyanúját erősíti. Így nem kicsit érthetetlen, amikor a kormánypárt baráti köréből hárító kísérletek, netán titkosítási ötletek kezdenek előkeveredni. Hacsak nem pont arra megy ki a játék, hogy minél erőteljesebben kérje az ellenzék az újraszámolást.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Folyt.: Gyurcsany hozott olyan peldat, hogy Varju Laszlo korzeteben 254-en szavaztak Varju Laszlora, -ezek a szavazatok eltuntek, - ugyanakkor ugyanebben a korzetben egyetlenegy szavazat sem szolt a DK mellett a partlistan, ami teljesen lehetetlen. Egy masik korzetben az egyik jelolt a SAJAT szavazatat probalta megtalalni - NEM TALALTA A SAJAT SZAVAZATAT SEM, ami pontosan, eloirasszeruen volt leadva!
Es persze addig szoritani a fidesz tokeit, amig el nem szamolnak a hataron tuli levelszavazatokkal, mert azok mar sokkal elobb bejottek a rendszerbe: 5 nappal elobb, kedden elkezdodtek a levelbeli (romaniai, vajdasagi, stb. keletrol jovo) szavazatok ertekelese.
KI LATTA EZEKET? AKKOR IS EGY UGYANILYEN FELALLASU SZAVAZATSZEDO BIZOTTSAG BIRALT-E, vagy csak a fidesz adminisztratorai?

Nagyon sok kerdes van, amit MUSZAJ megvalaszolnia orbannak meg a sleppjenek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@division: Te sosem voltal karorvendo, mindig fair voltal. Nem is tartottalak sosem trollnak, igy most sem,...:o)))
Kosz az emberseges soraidat...:o)))
Ezen azert talan el kellene gondolkodni legalabbis:

www.anephangja.com/2018/04/friss-most-mar-biztos-valasztasi-csalas.html
Kookas
@GeoCravker: esetleg abban a körzetbe nem volt egyetlen szavazata a jelöltnek.
GeoCravker
@surdilloFUJT: @karma1: Nem kérhette ki.
1. Adott a szavazás
2. Szavazólapot megkapja, megjelöli, bedobja (akár alá is írhatja)
3. Számoláskor számolnak.
4. Számolás végén az érvénytelen és érvényes szavazólapok külön kupacba kerülnek, érvényteleneket kötegelik, kötegzárót minden SZSZB-tag aláírja.
5. Érvényeseket jelöltenként, illetve listánként szédszedik, legalább 2x megszámolják, majd kötegelik és a kötegzárót minden szavazatszámló (SZSZB-tag) aláírja.

Jegyzőkönyveznek, adatot jelentenek, és hazamennek.
A jelölt, ha tagja volt az SZSZB-nek, akkor ugyan ellenőrizhette a kötegek tartalmát, de ha valamit nem talált, akkor ő is sáros;
A jelölt, ha nem volt tagja a bizottságnak, akkor csak a kötegek megbontásával ellenőrizhette volna, amit a választás teljes végeredményének meghirdetése előtt törvényesen nem tehetett meg (ld. még újraszámolás). Aztán persze minden tagnak ott kellett lennie, visszazárni és újra aláírni.

Nem. A történetnek ez a része baromi kamu-gyanús
GeoCravker
@Kookas: Igen a fentiből ez kimaradt, ha ő magára szavazott és egy sem volt, akkor valóban előfordulhatott.
GeoCravker
@karma1: Visszavonom a korábbi egy részét. Nem a technikait, hanem a kamugyanut.
Az általad hozott cikk valóban arról szól, amit @Kookas: említett: magára (pártjára) szavazott és egyet sem kapott az NVI szerint ott a pártja
division
@karma1: Most mondták az ATV - n hogy semmilyen választási csalásra nem találnak bizonyítékot, valószínűleg megdől ez az elmélet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.