Továbbra is mindent meg fognak tenni, azért, hogy senkit ne érhessen hátrányos megkülönböztetés származása vagy vallási hovatartozása miatt - írják.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@CsipkeRózsa: Olvasol te más orgánumot a propin kívül? Ha igen, akkor belátod, nem Orbán a megfélemlítő, hanem a nyugat-európai történések.
Értelmezd: Ma van a holokauszt emléknapja. Mi másról beszélne, mint a zsidókról? A dél-amerikai bennszülöttek védelméről?
CsipkeRózsa
@Eriksson: Te nem érted, nem kell a zsidókat megvédenie, mint ahogy másokat sem! Ne fényezze magát, ráadásul hamisan.
Eriksson
@CsipkeRózsa: Legalább a gesztust kellene értékelni. :)))
CsipkeRózsa
@Eriksson: Ha ezt gesztusnak fogod fel, azt hiszem fejezzük is be a társalgást.
RonaGyuri
Nocsak mivel nem ünneplik a holokauszt emléknapját

Kancsi mancsinak erős a kisugárzása, vagy csak ezt is ő rittyentette

Miközben a csapból is folyik a folyamatos antiszemita uszítás, ártunk és qurmányunk a mellét veri fél-téglával, hogy ők bizony holokauszt emléknapot csináltak.
Azt írja a derék MTI, hogy ehhez kapcsolódva „ holokausztra emlékezés jegyében vasárnap a New York államban lévő Buffalóban a Bátorság emlékei címmel és gondolat jegyében rendezett ünnepségen köszöntötték a 95 esztendős Baránszki Tibort, aki a második világháború idején a budapesti nunciatúrán (vatikáni nagykövetségen) dolgozva, élete kockáztatásával mentett meg mintegy h á r o m e z e r üldözöttet.”! Állítólag, többen mesélték, ahogy a Dózsa is szokta! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.