A kormányt kötelezi a választók döntése – jelentette ki az illegális bevándorlás témájáról szólva M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában Bakondi György, a miniszterelnök nemzetbiztonsági főtanácsadója.

Bakondi: a kormányt kötelezi a választók döntése

Bakondi György. Fotó: MTI/Balogh Zoltán 

Mint mondta, Magyarország szembeszáll a homogén nemzetállami törekvések korlátozására vagy felszámolására irányuló törekvésekkel, bárhonnan érkezzenek is azok. Hangsúlyozta, hogy ebben a küzdelemben Lengyelországgal "együtt vagyunk" a liberális, migránsbarát erők célkeresztjében.

A főtanácsadó megjegyezte: az Európai Parlamentben egy olyan javaslat tárgyalása kezdődött a héten, amely az európai értékek eszközeiként akár a magyar kormány ellen aktívan tevékenykedő civil szervezeteket is finanszírozhatna az Európai Unió.

Így a nemzetállamok által létrehozott EU magukat a nemzetállamokat támadhatná

- tette hozzá.

A Kossuth rádió 180 perc című műsorában Bakondi György arról is beszélt:

nem csillapodik az Európába irányuló illegális migráció, a görög-török szárazföldi határon egyre többen jutnak az EU-ba, ami felveti a kérdést, hogy Törökország olyan hatékonyan védi-e határait, mint azt az unióval kötött megállapodásban vállalta.

Forrás: MTI

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ki reménykedik még itt abban, hogy a kétharmados, megkérdőjelezhetetlen hatalom megszerzése a konszolidáció irányába tolja az országot? Najó, akkor vágjuk a fát, toljuk a talicskát, s a haza fényre derül. Ja, nem. Az innentől kezdve jódarabig sehova nem derül, meg mondjuk nem is mindenki képezi a haza részét, csak azok, akiket kétharmadosék arra érdemesnek tartanak. Mindenki megnyugodhat most már, választási eredmény ide vagy oda: nem hozzák nyilvánosságra az OLAF-jelentést. Igen, persze, hogyne. Sértené a nyomozás érdekeit, véli az adatvédelmi biztos. Jól van akkor. Hacsak nem a konszolidáció az új neve a rablás, mocskolás, hazudozás, hülyítés együttesének. Szerintem ezek együttesének fidesz a neve.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Shikari: a Fidesz-kormány három év alatt 22 milliárd forintot szórt el migrációs nemzeti konzultációkra és népszavazásra, közben folyamatosan zajlottak a betelepítések.
EZ MAJDNEM A KVÓTA DUPLÁJA. Az uniós kvóták szerint 1294 migránst kellene befogadnia Magyarországnak, ezzel szemben az elmúlt években 2300 embert telepítettek be, tehát Orbán Viktor bőven túlteljesítette a kvóták követeléseit, miközben itthon milliárdokból reklámozta az ellenkezőjét, hiszterizálva a társadalmat. 20000 migránst fogadtak be Orbánék, pénzért és utána jönnek még a családtagok. A migránsok Magyarországon tartására külön katonai alakulatot kellene fenntartani. Te beszélsz mellé.
Eladott Ország
@Shikari: Nos a letelepedési kötvényt meg vissza kell fizetni kamattal, mely magasabb mintha a hitelt nemzetközi piacon vettük volna fel. A letelepedési kötvénnyel, a kleptokrata fidesz egész Európára ráengedte, a terroristákat, bűnözőket, ami ellen teli pofával óbégat. Más országban a letelepedési kötvényt nem kell visszafizetni, mert aki kapja azt kitüntetésnek veszi.
Eladott Ország
@Shikari: Igen milliárdos veszteség az államnak, milliárdos nyereség a fidesz bűnbandának. Demokráciákban börtön jár az ilyen üzletpolitikáért. Gyalázat amit ez a fidesz bűnbanda meg mer tenni az országban! Legközelebb az okfejtéseidet a fidesz pártközpontban vagy a narancskeltetőben fejtsed ki ne itt.
Eladott Ország
@Shikari: Ne tartsál szemináriumot b*zdmeg!
tudode
Hogy mit kell kiállnia ennek a GALERINEK!!!
.
Állandóan .. T Á M A D J Á K ... és még mindig itt lihegnek a DEMOKRÁCIA DEFICITJÜKKEL!
.
Ezeket, AZT VIZIONÁLTÁK, hogy már a Horn kormány is .. T Á M A D J A, oszt' mégse!
.
Ez a fránya .. V I L Á G H Á L Ó .. emlékszik arra, hogy LEGKIFIZETŐDŐBB védekezési módszer .. a ... r é p á j u k k a l ... való... T Á MA D Á S :
.
---- 5. Orbán-kormány (1998–2002)
www.tankonyvtar.hu/hu/tartalom/tamop425/2011_0001_520_a_magyar_politikai_rendszer/ch02s05.html
.
Részlet a cikkből:
.
(...) """ A nyár végén a legnagyobb kormányzó párt egykori gazdasági igazgatója került az adóhatóság élére, az ellenzéki sajtóban a Fidesz-közelinek tartott cégek korábbi vitatott ügyeiről szóltak a híradások.
.
A támadásra ellentámadás volt a válasz: augusztus 25-én Orbán miniszterelnök a Fidesz országos választmányi ülésén bejelentette, hogy közpénzekből törvénysértő, titkos eszközökkel megfigyelték a Horn-kormány alatt a párt vezetőit – ezzel vette kezdetét az évekig elhúzódó úgynevezett megfigyelési ügy. A téma vizsgálatára alapított bizottságban a kormányfőnek nem sikerült igazolnia az állításokat.""" (...)
.
Ezeket MINDIG BÁNCSÁK és még mindig ITT ÉLŐSKÖDNEK még a kódisokon is!
.
Az a bukéja ENNEK a .. r é m t ö r t é n e t n e k, hogy kétmillió körül a ZÁLLAMPOLGÁROK beveszik a .. G A Z D I T Ó L, hogy MI LESZ, HA Ő NEM LESZ, de arról a FRANCOS KATONA nem mesél, hogy .. M I L Y E N... M Ó D O N .. tervezi KIBELEZNI az országot, a Bakondihoz hasonló .. v i s s z h a n g o k k a l!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.