A tizedikes szakközépiskolások átlageredménye a hatodikos általános iskolásokét sem éri el, a többi iskolatípusban tanuló diákok eredménye nem javult az elmúlt évekhez képest.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

LÜKE SZKÁJVÓLKÖR
Amíg opcionális, addig ne is várjunk javulást!!! Ha akarja megírja, ha nem akkor üresen adja be...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Szamit?
Az idebuszoztatott ukran szavazok meg magyarul se tudtak, meg is be tudtak x-elni a fideSSt.
Az a fontos hogy a fideSS maradjon hatalmon, es megvedjen minket a pomogacsoktot.
LÜKE SZKÁJVÓLKÖR
@karma1: Te ott Új-Zélandon nagyon tudod ezt?! Azért adja be üresen, mert nem akar dolgozni! Lusta!
karma1
@LÜKE SZKÁJVÓLKÖR: Mivel elnek otthon boven olyan rokonaim, akiket az egyetemi tanulmanyaikban anyagilag (is) tamogatom, es szinte minden heten beszelunk, naponta tartjuk a kapcsolatot a neten, kepzeld el, te holyag, hogy tudom!
LÜKE SZKÁJVÓLKÖR
@karma1: Egy dolgot ne felejts el! Emlékszem, amikor én voltam középiskolás a gimibe 4,7-4,8 alatt fel sem vettek, a volt nyolcadikos osztálytársaimat szakmunkásképző intézetbe 4,1-től vették csak fel, aki nem jutott be, ment segédmunkásnak, betanított munkásnak...
Ezzel szemben ma: 4,1 alatt már felveszik gimibe / szakközépbe, illetve szakiskolába felveszik a segédmunkásnak valót (agyilag), nem is marad senki betanított munkásnak...
Na, ez itt kérem a hatalmas felhozatal! Szarból csináljon aranyat a pedagógus! Minden tiszteletem a tanároké!
csipetke
Úgy tűnik,orbán szépen lassan eléri a célját.A hazavágott oktatás ilyen gyerekeket nevel.
karma1
@LÜKE SZKÁJVÓLKÖR: Ahogy mondod. Akkor egyidosek lehetunk, mert aki 4.5 alatt volt, az szinte ketsegbe esett, hogy "hova fog akkor most menni?"

A mai gyerekeket pedig nem csodalom: kepzeld el, hogy otthon latja a munkanelkuli diplomas, esetleg szakmaval rendelkezo szuloket, akkor o mi a turonak tanuljon?

A tanarok pedig mar regota csak a hivatasuk iranti szeretetbol vannak a palyan, nem azert, mert meg lehet elni belole...:o(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.