Vajon beiratná a gyerekét oda, ahol a 16 évesek annyit se tudnak, mint a 12 évesek? A Tanítanék Mozgalom nyílt levelet írt a miniszterelnöknek, miután a hét végén napvilágot láttak a tavalyi kompetenciatesztek eredményei. Erről írtunk is, megállapítva, hogy bár az elmúlt évekhez képest általában nem romlottak az eredmények, viszont a szakiskolai képzés mélyrepülést mutat.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
No ti is aztán jó helyen kopogtattok

A Tanítanék Mozgalom nyílt levelet írt a miniszterelnöknek

A dolog apropója hogy a hét végén napvilágot láttak a tavalyi kompetenciatesztek eredményei. Ahogy az várható volt lesújtóak. Arra kérték Őfeneségét, hogy „szóljon a beosztottjának, Balognak, hogy baj van.”!
A levélben van egy félmondat, ami szerintem nagyon félrement: „mint egykori Soros-ösztöndíjas, megtapasztalhatta, micsoda lehetőséget jelent egy fiatal életében, ha jó képzésben részesülhet”!
Nos azt kell mondjam, hogy Őfenesége élete épp az ellenkezőjére példa. Példa arra, hogy hiába a jó iskola, a jó „kollégium” és a kiváló oxfordi tanfolyam egy igazai bunkó, műveletlen paraszt-suttyó káder-kölköt nem lehet megtanítani késsel-villával étkezni! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.