A 444.hu olvasói forrásra hivatkozva tett közzé egy hangfelvételt arról az LMP-s etikai bizottsági ülésről, ahol április 14-én Sallai Róbert Benedek rátámadt Hadházy Ákosra. Sallai először azt mondta, hogy Hadházy csak eljátszotta, hogy megütötte, később azt mondta, hogy provokálta azzal, hogy kikacagta, de nem részletezte, hogy pontosan mi történt. Hadházy feljelentést tett az ügyben. Nagyjából …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Emese a nem dísz polgár

Érdekességek a derék Magyar Hírlap olvasatában

Mértes cikkben számol be annak az esetnek a következményeiről – pontosabban ennek ürügyén összehordott dogokról – melyben: (a portál szavaival élve)
„a diktafonnal a zsebében született LMP-s Hadházy Ákos ” felé „riasztóan közeledett Sallai Róbert Benedek, az LMP titkára ” és ezzel „hozzájárult ahhoz, hogy felborult”.
A dolognak külön pikantériát ad, hogy „Az esetről készült hangfelvételt a héten töltötte fel a Youtubera egy vélhetően frissen regisztrált felhasználó Polgár Emese néven”!
Hogy mi ebben a pikáns? csak annyi, hogy a portál szerint „az LMP-ben Sallai közvetlen munkatársa között volt egy Polgár Emese nevű is”! =))
nezelodo
Na körvonalazódik az ellenzéki párt felkészülése a következő választásra. Gondolom a többi ellenzéki párttal keményebb módon szövetkeznek, mint saját párttársaikkal. Orbán pedig hátradőlhet, már csak az EU-t kell neki elkaszálni, és jöhet az öröklődésen alapuló uralkodás.
wagabund
csak szólok, hogy a Parlament összes tárgyalója be van mikrofonozva biztonsági okokból...nem kell mindenáron kémekre, árulókra gondolni...

nincs abban semmi, hogy ezt is felvették...annál inkább az, hogy nyílvános lett..
wagabund
@nezelodo: érdekes elképzelés, de nem lehetetlen...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok