Egyedüli jelöltként Kövér Lászlót választották házelnökké az új Országgyűlés alakuló ülésének tagjai kedden, titkos szavazással.

Házelnöknek választották Kövér Lászlót

Kövér Lászlót, az Országgyűlés titkos szavazással megválasztott elnökét megtapsolják a képviselők az Országgyűlés alakuló ülésén az Országházban 2018. május 8-án. Az első sorban Lezsák Sándor és Mátrai Márta, a Fidesz parlamenti képviselői. MTI Fotó: Kovács Tamás

Érvényes szavazatot 179 képviselő adott le – ismertette Turi-Kovács Béla korelnök –, közülük 143-an szavaztak igennel, 35-en nemmel, míg egy voksoló tartózkodott.

Kövér László megválasztását követően esküt tett a Ház előtt.

Forrás: MTI

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Jaj ne! Még négy évig elviselni a viselkedését, a bajusza alatti inkoherens, értelmetlen mondatokat, a kitiltásait, a fegyverkezését, az őrségével együtt, az ellenzékre zúduló szitokáradatát...bár kétségem sem volt afelől hogy megválasztják, sajnos. Pedig még kérette is magát azzal az álszentje, hogy nem biztos, hogy vállalná újra a házelnökséget. Demokráciákban ez az ember max a sarki kricsmi tulaja, pultosa lehetne így egy az egyben. A parlament közelébe még járókelőként se engedném.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Commenter: Az még járható út lenne ha a csuti végleg begolyózna, na akkor jön majd furcsa világ, ha vezér birka kiesik, milyen tülekedés lesz akkor a koncért, a nép meg közben benyújtja a számlát, érdekes felállás az biztos !!!
Commenter
@papa.49: a végleges meghülyülés elérte a Kárpátok néhai első számú géniuszát is. Ezek olyan gyávák hogy a csútidúcse nélkül hanyatt-homlok rohannak a Kajmán szigetekre akár gyalog is...Utánuk a vízözön. A másik út, az hogy az EU gazdaságilag mondjuk egyetlen tollvonással megfojtja, az nemigen várható, hiszen a szankciók életbe lépéséig van még 4 év...csak nem akarja azt az Unió hogy 16 évig még nyögjük ezt a bandát ezzel a szellemi, testi lelki topronggyal az élen? Az EU-ban, ha mindenki olyan lenne mint Verhofstadt, csütörtökön már nem esküdne fel a csúti a tákolmányára!
papa.49
@Commenter: Ez a szerencsétlen csak a MÁSODIK, tudom ő mindig mindenben nyerni akar de rábaszott mert későn született, az első vitathatatlanul a Csau !!!
A bandája meg egyből kettéválna a belső kör megpróbálná a hatalmat megtartani, akik azon kívül vannak, meg felhúznák a nyúlcipőket, és elporolnának !!!
Na azért gondolom én a roggyanttonyo is kerítene egy helikoptert, meg a semmilyen is !!!
Tudod kire lennék kíváncsi hát a füstös flórira, az még talán az ürgelyukba is elbújna, volna is miért neki !!!
A kupaklaja, meg lézerpiszkos, meg rögtön jelentkezne az ellenzéknél mint titkos segítő, kinézem belőlük, meg persze a buggyant rizsahuszár !!!
Commenter
@papa.49: olvasd el a 11 nővel szelfizett topicban cikicakk55 válaszát. Minden benne van! ha valóban azzal tuningolják ezt a genetikai selejtet amit cikicakk55 ír akkor csütörtökön le sem tehetné az esküt. Ami benne van,amit szed, és amire kapja az kizáró ok!
papa.49
@Commenter: Olvastam, azt látom én is a képén, ami normális országban KIZÁRNÁ, hogy ezt a posztot betöltse !!!
Commenter
@papa.49: már rég kizárná nem csak most!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.