Minden hónapban írtunk legalább egy cikket arról, hogy mi van az EU-s támogatásokkal. Legátfogóbb összefoglalónk azt vizsgálta, hogy ha 12 évig naponta 2 milliárd forint érkezett, akkor az miért nem látszik Az EU-s pénzek azonban még így is erőtejesen hozzájárultak ahhoz, hogy a magyar gazdaság az utóbbi években növekedni tudjon. A stadionépítéseken kívül már 15 éve nem volt itthon olyan állami beruházás, amiben ne lett volna brüsszeli pénz. jobban. Legközelebb Paks 2 (az orosz pénzből épülhet) és a Belgrád - Budapest vasút (az kínai pénzből épülhet) lehet olyan nagyszabású építkezés, amit nem az EU finanszíroz. Jól látszik, hogy az EU mennyivel kevésbé szól bele a magyar ügyekbe, mint újdonsült keleti barátaink: a brüsszeli pénzt nagyjából arra költhették a magyar kormányok, amire csak akarták, a kínai és orosz gigaberuházások célját viszont Moszkvában és Pekingben döntik el, ráadásul az utóbbiakra adott pénzt még vissza is kell majd adni, kamatostul.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Mézike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mézike
Még jó pár unokát el tudunk így tartani saját lábukon. + a többit...
Mézike
Még jó pár unokát el tudunk így tartani saját lábukon. + a többit...
tudode
Megtalálható az, hogy naponta KÉTEZER MILLIÁRD folyt, v folyik be és ami nem stadion, térkő, az .. n a r a n c s k ö d d é .. válik, pedig 790 ezer Ft/fő kb. illeti meg minden állampolgárt:
,
---- Az EU és az Ön pénze
ec.europa.eu/hungary/about-us/eu-and-your-money_hu
.
Aminek nyoma, göbe van, az
.
---- Orbánék eddig 4 ezer milliárdot loptak
www.sztarklikk.hu/kozelet/orbanek-eddig-4-ezer-milliardot-loptak/318755
.
Nem is matyóhímzés a KÉT GRÁCIA, mivel
.
propeller.hu/itthon/3340537-orban-viktor-kover-laszlo-volt-kommunista-ugynokok
.
Oszt' minden voltak, lesznek, csak akasztott ember nem!
.

.
Nessy
Nem kell azt keresni! Mészáros gazdagodása, a kormány eszement költekezései, Orbán agymacskái, a haverok kistafírozása, és a többi, amit tudunk, de már unjuk sorolni, mind az Unio támogatásával jött létre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.