Manfred Weber, az Európai Néppárt frakcióvezetője világosan fogalmazott arról, hogyan kell viselkednie annak, aki tag akar maradni. A kerítéssel nincs baja, de a civilek vegzálásával igen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A dolog úgy áll, hogy ezeket a műveletlen paraszt-suttyókat nem tanították meg sem az MSZMP-KB -s gitt-egyletben, sem pedig a Soros által fizetett tanfolyamon késsel villával enni! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
A dolog úgy áll, hogy ezeket a műveletlen paraszt-suttyókat nem tanították meg sem az MSZMP-KB -s gitt-egyletben, sem pedig a Soros által fizetett tanfolyamon késsel villával enni! =))
Pálinkafőző Rézüst
Akkor putyinpincsiként putyinnak akar 2030-ig tervezni a kis meleg pali? (ja, nem meleg, lázas) Ezt nem mondta a híveinek...
kereső
Az interjúból az derül ki számomra,hogy Weber úr és vele együtt az EPP csakis és kizárólag orbán viktor elmondása alapján itéli meg orbán viktor tevékenységét-" Weber szerint vannak olyan alapvető értékek, mint a jogállamiség, a joguralom, a szabad sajtó, a demokrácia, amit mindenkinek tiszteletben kell tartania. “Ezek arról szólnak, hogy mi itt Európában hogyan gondolkodunk a társadalmi berendezkedésről.” -orbán ezeken már túllépett,ha ez nem is tűnt ott fel nekik.Mert a felsoroltak diszletei megvannak,csak a tartalom hiányzik belőlük. Felszinesen ,a látszatok szintjén itélik meg a z egészet.Jó lenne egy kicsit jobban belemélyedni ezekbe a dolgokba,ami Magyarországot és orbán tevékenységét illeti.Különben fújhatják ők is,meg Európa is!
Eladott Ország
A csúti kancigány mivel nem tud itthon harcolni senkivel, mert egyedül maradt, az ellenzéket sikeresen megsemmisítette - jobb híján az Unióval háborúzik. Mert neki mindig harc kell, egy idegbeteg túlmozgásos őrült . A nyugalom, béke, építkezés, mindig jobbá válás szándéka az neki nem kihívás. Viszont remélem ebbe végre beletörik a bicskája, és nem az lesz mint itthon, hogy mindenki inkább illedelmesen hátralép előle, visszavonul, lemond, mert nem bírja az állandó skizofrén háborút. Rengeteg megoldás van arra, hogy megalázzák, elzavarják a vackába, hogy ott vinnyogjon, mint a megvert kutya. Csak már be kellene fejezni vele a türelmes beszélgetést vele, mint egy hülye gyerekkel, és megmutatni hol a helye. Csak ez nehogy nekünk fájjon legjobban. Sajnos a hülye baromnak kétharmados többsége van és azt csinál amit akar, de remélem beledöglik.
advocat
Így lesz Orbán Európa"ura" ? Ld:13.29!
advocat
Rona Gyuri! Viktort sem! Mert ő is ott tanult!
Jozefina
Manfred Weber-t is hülyére veszi orbán, csak ezt restelli beiismerni!!??
tudode
Csupán egy .. k i r a g a d o t t .. példa, már akkor, amikor a .. s o r o s .. elnökségét látta el, MIT KELLETT ELVISELNIE, amelyet arcizom rándulás nélkül fogadott, és a ZEMBEREKKEL, az ő országának MEGTÁMADÁSÁVAL vágott vissza, és nem SÜLLYEDT el ülőhelyével együtt, sőt élvezte a helyzetet
.
Közzététel: 2011. jan. 20.
----- Daniel Cohn Bendit Orbánhoz (elöször) az EP-ben (magyar)
www.youtube.com/watch?v=0nytyd7Nn1A&t=34s
.
Ángyán dr. .. f o g a l m a z t a .. meg egyértelműen azt, hogy a PÁTKÁNYOKKAL nem lehet a CSATORNÁBAN megvívni a csatát, csak a .. f é n y e n, és az óta is onnan mélyről nyomják a karaktergyílkolást, már a ..s a j á t j a i k r a .. is, azokra, akik a szűrkeállománya nem olyan SPECIÁLISAN működik, mint az övé!
.
Olyanra sikeredett, akit kirúgnak az .. a j t ó n, HADICSELLEL ki-, be mászkál az ablakon, mivel a konfrontáció, a HATALOM-, ÉS A PÉNZ éhségének kielégítése .. é l t e t i, átgázolva mindenkin azzal a HAT-ALMÁVAL, amellyel valójában NEM IS RENDELKEZIK!
Eladott Ország
Régi mondás volt, fénylő csillagunk is figyelembe vehetné: Ha felérsz a csúcsra és körbenézel, rájössz, hogy ott nincs semmi. Nem is beszélve arról, hogy onnan már csak lefelé visz az út. A diktátor, csakúgy mint a maffiafőnök, csal, hazudik gyilkol, elárul mindenkit, amíg a csúcsra jut, onnan kezdve meg már nem tehet mást, állandóan a háta mögé pislog, hogy mikor jön még egy, nála is gátlástalanabb alak, aki ugyanúgy elárulja, hátba döfi, mint ő, a korábbi gazdát. Elég csúnyán jártak a diktátorok, a közeli hasonmás, Ceaucescu is, Kadhfi, Szaddám, Milosevics és még sokan mások. Talán nekünk is szerencsénk lesz. Régóta irigylem a románokat, ők tudják, hogyan oldják meg a problémákat, lásd korrupció ellenes ügyészség. Elnököt is vád alá vontak, a régi bányászjárás miatt.
1magyar
Mármint a muszlim bevándorlók és szaporulatuk eltartását nem tiszteli???
Nessy
@1magyar: Azért a muszlimok sem ostobák! Bolond lenne egy is itt maradni! Mi viszont jó pénzért kötvénnyel, hamis útlevelekkel, állampolgársággal boldog. boldogtalant rászabadítunk az Unióra. A vizum mentességünket is kockára tesszük az Egyesült Államokkal.
Tudod mibe kerül majd a kötvények visszafizetése kamatostól?
1magyar
@Nessy: Igazad van, a kötvényeseket sem szabadna beengedni. Az ellenzék ezt miért nem hangoztatja?
Ez lenne a dolga sok pénzért.
Eladott Ország
@1magyar: tegnap, 10:22; Az ellenzék hangoztatta, hogy nem kell sem gazdag sem szegény migráns. www.facebook.com/vonagabor/videos/10156138951134623/
1magyar
@Eladott Ország: Lehet, de csak úgy ímmel-ámmal.
1magyar
De ha Európa, illetve csak a vezetőiről lehet szó, nem tiszteli a magyar értékeket akkor tényleg nincs helyük Magyarországon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.