Teleky Zoltán étteremtulajdonos és séf szerint munkatársuk egyszerűen meglépett a többiek pénzével és azóta nem jelentkezik.

A Facebookon közzétett felhívásban keresi volt üzletvezetőjét Teleky Zoltán ismert pécsi séf és étteremtulajdonos, aki szerint volt kollégájuk lelépett kollégái fizetésével és azóta nem tudják, hol van.

Lelépett a pincér a kollégák pénzével – a híres séf a Facebookon indított hajtóvadászatot ellene

Az esetről a SzabadPécs.hu-ra hivatkozva a hvg.hu számolt be. Teleky félmilliós nyomravezetői díjat ajánl annak, aki segít kézre keríteni a férfit.

Az étteremtulajdonos a pécsi lapnak elmondta, a harmincas éveiben járó pincér-üzletvezető csütörtökön vitte el azon kollégák pénzét, akik nem bankszámlára kapják a fizetésüket, illetve állítása szerint a férfi a borravalót és a váltópénzt is zsebre tette, majd nem jelentkezett többet. Mivel dolgozott már külföldön korábban a kolléga, a tulajdonos azt gyanítja, talán most is elutazott.

Cikk- és címlapkép: pixabay.com, illusztráció

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ezt látta az ország vezetőitől és feltőkésítette magát, kapitalizálódott. Én még becsülöm is, hogy ő legalább elhúzott innen a francba.
wagabund
nagyon únhatta az egészet...hagyott csapot-papot, oszt jónapot...irány a friss levegő!..
ez a faszi valószínű, hogy megállja a helyét bárhol...mert a pénz az fogy , tehát munkát kell vállalnia.. egy fiatal, jómegjelenésű fehérember mindenhol kincs...főleg ha nem tudnak a körözéséről...szakáll, bajúsz, álszemüveg, aztán mehet a bringa..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.