Nincs munkaerő, még pénzért sem Komlón, akik vágnák a füvet, az önkormányzat ezért a lakossághoz fordult.

Annyira nincs munkaerő a baranyai Komlón, hogy még pénzért sem sikerül végrehajtani a tervezett fűnyírásokat. kaszálásokat – írta meg a Komlói Újság nyomán a bama.hu és a 444 is.

Komlón annyira nincs munkaerő, hogy már a lakosságot kérik a fűnyírásra

Fotó: pixabay.com CCO

A lap cikke szerint a városvezetés ugyan szerződött vállalkozókkal a kaszálásra, ám kevés az ember, és a közmunkaprogramból sem lehet sokakat beállítani a feladatra, mert többeket már felszívott az elsődleges munkaerőpiac.

"Komló Város Önkormányzata ezért a lakosság segítségét kéri: aki tud (szeret) füvet nyírni, az jelentkezzen a Komlói Városgondnokságon. A munkavégzés lehet egyszeri, többszöri vagy az egész szezonra szóló feladat. A fűnyírásért természetesen fizet a város. A munkavégzés az emberek, az autók, és a házak között folyik, tehát felelősséget kell vállalni az elvégzett területért, és az esetleges károkozásért" – olvasható a Komlói Újság cikkében.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Majd beállnak dolgozni a fidesz seggnyalók, úgy is kétharmados többségben vannak, vagy tisztességesen megfizetik a munkaerőt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
@division: Na. 300 ezer forint, az 1000.- euro. Na már most, ennyi a minimálbér Ausztriában, ha nem emelték már 1200.-ra. Pénz beszél, kutya ugat. Szerintem semmi csodálkozni való nincs ezen. Nekem ne rinyáljon senki, hogy 600 ezren hagyták el az országot. A pedagógusok pedig mehetnek a nettó 1-2 millió felé. Münchenben egy buszos 2200.- eurot keres, az kb. 700 ezer forint.
Egyéb kérdés?
tkr ltl hmlysn
Kocsmázós vasárnap
Kommunista szombat
Szita, szita péntek,
Szerelem csütörtök,
Dob szerda
Ingyom-bingyom kedd
Ekete pekete cukota hétfő
division
@Fradigege: Amiket leírtál az jól hangzik, de itt Magyarországról van szó és nem a fejlettebb Ausztriáról.
Eladott Ország
@division: Nálunk már mindenki fejlettebb, Romániát és Bulgáriát kivéve, úgy hasítunk mint a kurvaélet. Nem sokára Románia és Bulgária is elhúz a növekedési ütemet tekintve. Egyébként meg 2030-ra hogy tudjuk utolérni Ausztriát, ahogy a hibbant csúti cigány mondta, hogy rohadjon meg a börtönben.
KisGenyo2
"Nincs munkaerő, még pénzért sem Komlón, akik vágnák a füvet"
Szerintem van az a pénz, csak nem akarják kifizetni. Egy közmunkás fűnyíró mire vállal vajon felelősséget? XD Ez egy vicc!
csak úgy....
@Shikari: "Mélyszegényék már nem vágnak füvet közmunkában. Vagy rákkutatók lettek, vagy agysebészek és így már nem érnek rá!"
nagy genyó vagy tibi! csak nem lépté be a fidelitasba? szar ember az,aki lenézi a szegényeket...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok