Nem beszélhetünk többé a Városligetről, mint egybefüggő közparkról, írják Facebookjukon a Ligetvédők. Szerintük Budapest legnagyobb közparkja helyett csupán a múzeumépületek közti részt kitöltő, felszabdalt zöldterület-részek maradnak majd.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Nem csak a ligetvédők szerint. A hatalom nagyon ügyesen szétszakítja az embereket.
Mert az összefogás a végét jelentené a diktatúrának. Néhány maroknyi ember, akit érdekel, feltehetőleg tényleg politikai céllal teszi. Mert akit érdekelne, az itt lakók csöndben, passzívan figyelik, hogy mi lesz és várja a csodát.
Pedig az egész várost érinti, hogy a Városliget megszűnik Városligetnek lenni. De úgy látszik a várost nem érdekli. Nem érdeklik az értékek, a múlt, a fák, a növények, az állatok. Csak utálkoznak, ellenséget keresnek - és közben szép csöndben pusztul körülöttünk az élet. :(
relatív
@görbetükör: A mai Magyarországban az értékek eltűntek. Semminek nincs értéke, a munka kifejezetten ezek közé tartozik, hiszen csak a hivalkodás, a pénzcsinálás az ami élteti a hazánk fiait, lányait még az sem...

A ligetet tönkrevágók ( tervezőnek hogy nevezheti magát a ligetet betontengerré ' álmodó ' ? )
eszement elképzeléssel gyalulták le azt. Nem ugyanaz, ha a ligetben épületek vannak, vagy az épületek közt van zöld terület, azt hiszem... IS !

Vandalizmus ami az utóbbi időben országunkban - főleg a fővárosban - folyik beruházásoknak hazudva !

Meg kellene már állítani ezt az eszement barmolását egy volt kellemes városnak, ahol a rombolás rombolást szül, mert az új létesítmények egyike sem előremutatóan újszerű, hanem csak egy avittas ízlés kiszolgálója !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.