Két napja találgat az ország, ki lehet a titokzatos férfi, akivel fagyizni ment a magyarországi regnáló miniszterelnök. Kardinálisnak tűnik a probléma, hiszen Orbán csak úgy nem vegyül a néppel, nem vezet autót és főleg nem mutatkozik testőrei, szóvivője, rajongótábora, fotósa, stábja és a slepp többi tagja nélkül.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
nem lehet, hogy egy másik dagadt törpe volt? =))
görbetükör
Ez szerintem is megrendezett.
Egyszerűen nem hiszem, hogy egyedül, kíséret nélkül csak úgy beül valahova. Ha így lenne, egész más ember lenne, de sajnos nem. :(
Macskaszem
El ne higgye már valaki, hogy ez a beszari, kérdés elől függöny mögé menekülő féreg TEK nélkül ki mer lépni az ajtón. A fényképészt habony küldte, a cikket a habony újság írta, és pont annyira hiteles. Csak az a biztos, hogy az asztalnál baromi sok pénzről volt szó.
dr. prédikátor
Ezt a gecit még szarni is testőrök kísérik!!!/ de előtte a tektök megnézi a budit hogy nincs e aláaknázval/
Eriksson
@dr. prédikátor: Ezen nem is kellene csodálkozni. Időnként a szar is robban.
karma1
Hahaha, a Belvarosban, melegben a minielnok bemegy egy kocerajba, ami TOTAL URES, csak ez a "szemfules", (es a kepet azonnal csak a ripostnak elkuldo) fotos "csak ugy" lekapja a puhost, amint fagyizik, vagy nem...

Na, en ebbol a korbol mar kinottem, nekem uj meset kell kitalalnia, de nagyon hihetot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.