Az önkormányzati választásokra és zuglói polgármesteri munkájára szeretne koncentrálni Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke, ezért hétfőn benyújtja az országgyűlési mandátumáról szóló lemondását, helyét Kocsis-Cake Olivio pártigazgató veszi át.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
S amíg ez a jóember egy árnyékkormány árnyék miniszterelnökét játszotta, addig nem érdekelte Zugló sorsa?
Vagy mindegy is, hogy hol, csak ott valahol? Visszamegy ahonnan elindult? És ha nem fog kelleni már? Akkor mit tesz? Visszaveszi a parlamenti mandátumát?
wagabund
@Eriksson: nem lehet visszavenni(szerencsére)

ő lesz Fodor 2..
Eriksson
@wagabund: Pont az jutott eszembe, hogy olyan lesz mint Fodor. Sok szék között a pad alá.
Commenter
A polgármesterséget választotta a képviselőség helyett. Lehet ezért utálni, vádolni azzal hogy miniszterelnök jelölt szerepet játszott vagy ellenkormányosdit játszott (nem játszott, csak nem nyerhetett az elcsalt választás miatt, ha valakit, őt tényleg meglopták.A helye ott kellene legyen ahol Orbán most ül. Valódi szakértői ellenkormánya volt és van. A szakértelem az ami köszönőviszonyban sincs az IV. OV kormánnyal. Karácsony de a két pozíciót nem töltheti be egyszerre. Zuglóban elkezdett felépíteni valamit, az önkormányzati választásokon több esélye van nyerni ha nem csalják el azt a választást is mint a következő parlamenti választásokon-tehát úgy döntött hogy ellenzéki polgármesterként politikailag is többet tud tenni mint parlamenti képviselőként. Más lett volna a helyzet, ha több mandátumot szereznek. Kocsis-Cake-et meg ne kritizáljuk úgy, hogy még nem is ismerjük, majd ha már érdemi munkát is végzett a parlamentben akkor lehet dicsérni vagy támadni.
Commenter
@Commenter: "de a két pozíciót"= két pozíciót
Eriksson
@Commenter: Nekem az a véleményem, hogy akik nem veszik komolyan a mandátumukat, azok átverik a választóikat. Világosan látszik, hogy nem a szavazók érdekei a fontosak, hanem a sajátjuk. Így van ez Karácsonynál, Mellárnál, Bősz Anettnél. Olyan nincs, hogy a párt érdekei. A választók érdekei az evidencia, minden más szélhámosság.
A mutyik még soha nem mutatkoztak ilyen egyértelműen, mint az idei szavazásnál. Lásd MSZP, Jobbik, LMP, Liberálisok, DK stb, stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.