Bősz Anett - vérmérséklettől függően megítélt - döntése nyomán megszűnni látszott a Párbeszéd parlamenti frakciója. Akkor jeleztük, hogy ez vihar a biliben, hiszen több megoldás is kézenfekvő volt már a közszolganő döntése pillanatában. Mellár Tamás független honatya vállalkozott a feladatra.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Viszont Anettka sziveskedjen visszaadni a mandátumát, miután cserbenhagyta azt a pártot, amelynek a listáján bejutott! Vagy annyira nem "önérzetes" a drága?? És még ő nevezi magát "Liberálisnak"!
Ez a fogalom megcsúfolása az ő és a pártja részéről!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
Jól teszi ezt Mellár professzor. Ezzel nem tesz semmi olyat ami rossz vagy kifogásolható lenne, hiszen amúgy is a Karácsony (ellen)kormány pénzügyminiszetere, aki nyilván azért is vállalta el a pénzügyminiszteri posztot, mert egyetért a Párbeszéd politikájával és mindazzal amit a párt képvisel. Bősz Anett (és gazdája Fodor Gábor) inkorrektségét és álságos lépését teszi ezzel semmissé, így továbbra is a parlamentben tud frakcióként politizálni az a párt amelyik nagyon remélem a jövő pártja lesz a Momentum mellett egy poszt-fideszes Magyarországon. Remélem a többi ellenzéki párt már most tanult Bősz és Fodor viselkedéséből és a jövőben nem hogy megállapodást nem köt velük, de szóba se áll velük, és így végre Fodor is mehet egykori párttársai mellé majd a politikai süllyesztőbe.
Nessy
@Pálinkás Pál: Azért a képviselői pénz az kell az "önérzetes" ...nak!
Nem írok főnevet, mert kitiltanak!
Pálinkás Pál
@Nessy: Naná...de nyugodtan írhatod,nem hiszem hogy kidobnak az igazságért!!:)
Nessy
@Pálinkás Pál: Innen nem, de "önérzet" kisasszony még megsértődik!
Érdekes pár hete még nem voltak skrupulusai! Nem tudom, Fodor Gábornak milyen szerepe volt az egészben, de ezek után álljon velük szóba a svábhegyi betegszamár! Csak azt sajnálom, hogy a Liberális fogalmat a sárba tiporták.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.