A tanácsadó ügyvédje levelet küldött az LMP vezetésének, amiben azt állítja, Szél Bernadett és Ungár Péter félrevezeti az LMP vezetését és tagságát, szándékosan elszabotálta a kampányt, és még csak nem is fizetett. Bírósági ügy lehet a dologból.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Sejtettem, hogy ezert hagyta ott Werber egyik pillanatrol a masikra oket.
Ezek szerint szel most is hazudik, mivel nem hiszem el, hogy pont o, aki egyszemelyesre vezerlesre vette a figurat, pont o ne tartotta volna a kapcsolatot a legfontosabb emberrel, Werberrel, hiszen tole vartak a kampany sikeret.
Ezt kerdeztem a valasztasok elott minden lmp-vel kapcsolatos hsz-ben: mi lehetett az oka Werber azonnali tavozasanak pont a kampany csucsan, mikor meg a part iranya az osszefogasra sem volt vilagos.
Valami hasonlot felteteleztem...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@cikicakk55: ma, 17:00
Jó, hogy te is így értetted. Legalább nem maradtam egyedül!-:)))))
Commenter
@cikicakk55: nem baj legalább, meglepődtél...aztán gondolom a szövegből meg bencemacskának adott magyarázatomból érthető volt hogy KG-ről beszélek. Nyilván eljön még az ő ideje.Az egypártrendszer amit írsz már itt van: a Fidesz az, nekik az ellenzék csal biodíszlet, és itt igazán egy ember akarata számít csak: Ov-é. Őt pedig nem az ország és a nép érdeke vezérli hanem saját hatalma és annak megtartása, azt hiszem abban egyet értünk hogy 20-21. század egyik legkártékonyabb politikusa,de szerintem a demokratikus világ pontosan tudja milyen Ov és mégsem szankcionálják. Pedig kellene, és csak remélni tudom nem veszik az egész népet egy kalap alá vele.
Commenter
@bencemacska: nekem elsőként az Egyenes Beszéd még atv-s adásában tűnt fel KG: közvetlen, kedves és intelligens volt. Hiányzott belőle minden fellengzés és nagyképűség.Amikor március 15-én azt a beszédet elmondta azt hittem az ország következő miniszterelnökét látom-hallom...de mint írtam: szerintem csak csatát vesztett és nem háborút...eljön még az ő ideje. És OV is pontosan tudja azt hogy KG az egyetlen aki jelenleg veszélyes rá, és nem csak egy vagy két közvéleménykutatás miatt. Nem tudom OV-nak még hány választást kell még elcsalnia...
Commenter
@cikicakk55: nekem elsőként az Egyenes Beszéd még atv-s adásában tűnt fel KG: közvetlen, kedves és intelligens volt. Hiányzott belőle minden fellengzés és nagyképűség.Amikor március 15-én azt a beszédet elmondta azt hittem az ország következő miniszterelnökét látom-hallom...de mint írtam: szerintem csak csatát vesztett és nem háborút...eljön még az ő ideje. És OV is pontosan tudja azt hogy KG az egyetlen aki jelenleg veszélyes rá, és nem csak egy vagy két közvéleménykutatás miatt. Nem tudom OV-nak még hány választást kell még elcsalnia...
Commenter
@durbincs: a blogját irogassa tovább inkább, mert az olyan tuti...
cikicakk55
@bencemacska: @Commenter: Nekem is nagyon szimpatikus K. G. Az egypàrt rendszert én sem Orbánra és a Fideszre értettem. Össze kell szedni az ellenzéki pártokból a normális embereket. Mindegyikben van 5-6 aki értelmes. Az egészségügyben orvos legyen a miniszter. A mezőgazdaságban Agrármérnök.A Belügyben egy tapasztalt nyomozó. Stb. A cégeket ne a Miniszterek huszonéves kölykök legyenek a tulajdonosok,vagy cégigazgatók akiknek az érettségit is apuci ve55e meg. Emlékezzünk Vitézi Dávid hány milliárdot szórt el,miközben észnélkül adta a jutalmakat. Szóval elég lenne egy párt de mindenki értsen ahhoz amit csinál. Jó éjt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.