A magyar divatiparban szerepet vállaló államról, valamint a terület és Orbán Ráhel kapcsolatáról ír az e heti HVG. A cikk hvg.hu-n elérhető rövid verziója  szerint a kormány a Magyar Turisztikai Ügynökség alá szervezte be a magyar divatipari fejlesztéseket Divatipari Marketing Igazgatóság (DMI) néven, és kétmilliárd forintot adott rá. A vezetője Bata-Jakab Zsófia lett, aki közvetlen kapcsolatban …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ingyen a saját-lábas??? ne már!! legfeljebb zsebbe kapja a pénzt, ami náluk családi hagyomány! =))
Eladott Ország
Orbán Ráhel a nemzet tehetsége. Mert az az ország, ahol a Ráhelekkel elhitetik, hogy ők valakik, az szép lassan a senkik országa lesz. Ez a törvényszerű. Aztán Ráhel letett egy csomó dolgot a nemzet asztalára, ami után a jóindulatú, emberi hozzáállás aligha elvárható bárkitől, aki ebben az országban napról napra azt konstatálja, hogy az Orbán-dinasztia – amely eddig csak a lábán állt – egyre inkább a nyakát tapossa.bben az országban Schmitt Pál államfő, Mocsai Lajos rektor, vagy Farkas Flórián miniszterelnöki biztos lehet. Nos, ebben az országban, ahol fiktív önéletrajzzal és nulla tudományos munkával óraadó tanár úr lehet Nógrádi György, ott végül is két évvel mesteri fokozata megszerzése utána a miniszterelnök lánya miért ne lehetne?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.