A Nemzeti Együttműködés Rendszeréről tartottak szombat este rendhagyó vitát Budapesten. Egy kormánykritikus publicista és egy kormányhoz húzó újságíró ült egy asztalhoz. Puzsér Róbert azzal érvelt, hogy jogállamiságot a korrupció szolgálatába állította Fidesz, Huth Gergely viszont arról beszélt, hogy nem kirívó, ami az országban történik és a Stop Soros is rendben van. A Nemzeti Együttműködés rendszeréről tartott vitaestet a Pesti Srácok főszerkesztője és Puzsér Róbert publicista. „Itt ma Magyarországon a jog az lezüllött a hatalmi elit kvázi a NER fosztogatásának legitimáló eszközévé. Ténylegesen arra szolgál a jog, hogy lehessen mutogatni, hogy Mészáros Lőrinc törvényesen gazdagszik nagyobb ütemben, mint Mark Zuckerberg” – jelentette ki Puzsér.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Nagyon érdekes cikk, ami a bevándorlásról, beilleszkedésről is szól, de jelen esetben pár évszázad tükrében a kunokról szól.
Nagyon érdemes elolvasni:
qubit.hu/2018/06/10/ellensegbol-kisebbseg-miert-es-hogyan-olvadtak-be-a-kunok-a-magyarok-koze

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.