Egyetlen dolog van, amiben egyetért Orbán Viktor és Soros György. Pénzügyi, gazdasági válság közelít. A kormányfő már most elkezdett felkészülni és felkészíteni, mert tudja, hogy az ilyen hullámok miniszterelnököket is maguk alá tudnak temetni. A hvg.hu heti közéleti elemzése.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Orbánnak az egypárti tákolmány, az egypárti választási törvény áés az egypárti tákolmánybíróság után nem lehetnek legitimációs érvei, hiszen az egész rendszere illegitim.
Peller Anikó
Horribilis pénzeket szórtak el a választásokra, határontúliakra, stadionokra, már abból amit nem loptak el. Az Eus támogatásokat felélték vagy befektették a semmibe.

Mindenképpen kipukkan a hazugságlufi. Egyszer megunja az Eu is.
papa.49
@Peller Anikó: Azt se feledd kiment az Unióhoz ,,tarhálni egy kis lét,, potom 30 milliárdot, amit a miniszterei szépen szét is osztottak a minisztériumokban !!!
Most meg bejelenti ,,gazdasági válság,, közelít, itt már 8. éve ,,gazdasági válság,, van, és azt pont ezek a szarháziak idézték elő a rabló gazdálkodásukkal, meg a töketlen, tehetségtelen hozzá nem értésükkel !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.