Lesz sírás-rívás, óbégatás a Néppártban, de nem zárják ki a Fideszt a Stop Soros miatt - Orbán Viktor környezetében így értékelték munkatársunknak a mai parlamenti szavazást, amikor is egyáltalán nem vették figyelembe a Velencei Bizottság előzetes, a kormányfő és a miniszterek által megismert kifogásait. A CEU-megállapodás most nincs napirenden - mondták kormányzati források. Nemcsak Orbán Viktor nyilatkozott úgy munkatársunknak, hogy nem tart a Fidesz kizárásától, mert ott "nagyon kedves emberek vannak", fideszes kormányzati források is mosolyogva, fejüket csóválva reagáltak, amikor a Stop Soros megszavazása előtt azt kérdeztük: nem zárják-e ki a Fideszt, ha nem veszik figyelembe a Velencei Bizottság kifogásait és nem írják át annak megfelelően a javaslatot. "Lesz majd sírás-rívás, óbégatás, de nem lesz kizárás"- fogalmazott egyikük.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Amikor igy szemberohognek komoly politikusokat, az mindennek a csimborasszoja.
Es be fog nekik jonni, mert aki ilyen oriasi te'tekkel jatszanak, azoik ugy erezhetik, hogy ovek a vilag...

Mondjuk addig, mig Macron elnok kijavitja az ot megszolito polgart, hogy "Macron elnok ur a megszolitasom"... Es majdnem 20 evvel fiatalabb, mint a potrohos...
magyarbakancs
Nyugati keresztény diplomácia.
Sok pofázás a semmire.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.