Ha elmarad a kormányváltás, vagy nem áll be teljes fordulat a Fidesz politikájában, akkor a következő két év során a CEU az osztrák fővárosba teszi át központját – információnk szerint még tavaly ősszel így döntött az amerikai–magyar egyetem vezetősége. Az intézmény továbbra is azt hangsúlyozza: nem vonul ki Budapestről, nem futamodik meg. Felemás maradásával épp Orbán Viktort hozhatja kellemetlen helyzetbe.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
@back up: "Megöl a disznófejű Nagyúr,
Éreztem, megöl, ha hagyom,
Vigyorgott rám és ült meredten:
Az aranyon ült, az aranyon,
Éreztem, megöl, ha hagyom." (ADY)
papa.49
Végül is mindegy miért rúgják ki a fütyiszt a néppárti frakcióból a lényeg, hogy kirúgják !!!
papa.49
@durbincs: =Leányálom= nagy szőrös,bunkó ...
papa.49
@durbincs: = leányálom= nagyon bunkó, szőrös farok, ez vagy te fej nélküli, ész nélküli tapló román geci, lejöttél a havasokból, és azt hiszed majd te tanítasz minket ,,JÓ MODORRA,, neked még szókincsed sincs, olvasni se tudsz, csak pénzt számolni, mint minden oláhcigány !!!
papa.49
@durbincs: A ,,szűz lyukamat,, nem adom neked bármennyire is ,,udvarolsz érte,, mocskos pofájú román szar farok )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.