A héten volt Kossuth Zsuzsanna halálának évfordulója. Kicsi koromban valószínűleg azt hittem, hogy a második keresztneve "gimnázium" vagy "szocialista brigád", így aztán nem is keltette föl az érdeklődésemet. Kossuth legkisebb, legkedvesebb és legtehetségesebb húga és segítőtársa. Szülei egyetlen fiuk és három lányuk után igaziból fiút szerettek volna, és amikor utolsóként ismét kislányuk születik, (szőke, kék szemű, magas homlokú, önérzetes lány), szinte fiúként nevelik, sokoldalúan képzik, taníttatják.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Azok a kevesek, akik ÁTÉLTÉK a TÖRTÉNELEM VIHARÁT a nagybányai Horthy Miklóstól a felcsúti PATÁSÖRDÖGIG, és épp ésszel rendelkeznek miért NEM MESÉLIK el unokáiknak, dédunokáiknak, hogy ugyan a JELEN KORBAN pénzeső hullik, csak nem azokra, akiknek az ELHIVATOTTSÁGA fenntartja ezt a szerencsétlen országot, hanem a POLITIKAI KALANDOROK részesülnek azokból a JAVAKBÓL, amelyhez ők úgy nyúlkálnak (tisztelet a kivételnek) mintha ÖVÉK LENNE AZ EGÉSZ ORSZÁG, miközben aki teheti ELHÚZ INNEN, mint a tavaszi szél!
.
Tisztelet, köszönet illeti azokat a NŐVÉREKET "is", akik még ÁLLNAK A VÁRTÁN ebben a kilátástalan, bizonytalan országban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.