Természetesen Magyarország is szerepel aközött a három ország között, amelyek demokratikus berendezkedésének ijesztő romlásáról ír a Washington Post. A rangos amerikai portál Orbánt név szerint megnevezve azt írja, elhallgattatja az ellenzéki médiát és lejáratja ellenfeleit. Az éppen kialakuló autokrácia ellen persze többen fellépnek, ők nagyobb támogatást érdemelnének az újság szerint mind az EU, mind az USA részéről, de csak tétlenkedést és közönyt találnak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Teljesen igazat írt a Washington Post. Még nagyon is megengedő és elnéző stílusban írt arról ami az országunkban folyik. abban is igazuk van,hogy az EU csak töketlenkedik és még véletlen sem tesz semmit ez ellen. Tudom,most a Fidesz hívők azt mondják,hogy semmi köze az EU-nak az ország belügyeihez. Pont az ország szuverenitásáért harcol Orbán. Na de ez már nem annyira csak belügy amit csinál a Fidesz. Az Európa Unió tagja vagyunk 2004 óta. érdekes,azóta nagyon sok mindenbe bele szólnak. Gondoljunk csak az uborka görbületére, a disznók leölésénél az állatok halálfélelmére, a kullancsokat nem lehet már irtani a szúnyogokkal együtt, az EU miatt nem állítható vissza a halálbüntetés és még sorolhatnám mi mindenbe avatkoztak már be. Persze ezek inkább a belépéshez való elvárások voltak,de elég sok dologba bele avatkoztak politikailag is. Most meg tétlenül nézik miként szegényedik el teljesen egy ország több mint a fele,miközben pár kiváltságos milliárdossá vált. Csak a töketlenkedés, a " megírtuk", a 2 Szalagcímek" és semmi következmény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.