Több mint 350 embert csaptak le a termékbemutatókat szervező cég munkatársai a régi trükkel. Megvizsgálták, majd egy lesújtó "lelettel" sokkolták őket, így tudtak rájuk sózni mindenféle bóvlit. Volt, akit a házáig vagy a bankautomatáig kísérték, hogy minél hamarabb pénzt szerezzenek tőle.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@dr. prédikátor: Egy alkalommal én is elmentem a Bécsi úti Euró centerben rendezett ilyenre hát mit mondjak félidőben ott hagytuk a nejemmel, mert mindenáron megakartak vetetni velünk, valami matracot ..Ajánlottak kölcsönt is hogy megvegyük, de érdekes volt hárman ültünk egy asztalnál, jött egy fazon, és elkezdte kérdezgetni, mennyit szánnánk rá, mikor mondtam semmit felállt és ott hagyott minket !!! Mink is és eljöttünk !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@durbincs: Kuss te tetű mert rábaszol !!!
papa.49
@durbincs: Neked meg 00 az IQ, vagyis te vagy a WC ahová az ember eljár napjában és kirakja a salakanyagot amit te @durbincs: jó étvággyal elfogyasztasz )))))))))))))))))))))
papa.49
@durbincs: Megint csak ismételsz szarházi, )))))))))))))
dr. prédikátor
@durbincs: Rohagyyá le te pedofil köcsög anyabaszó tetves románcigány, leszoptad már a csökött apádat is???
kisrigó
Én egyszer egy ilyen telefonhívásra felsoroltam mindenféle betegséget, ami eszembe jutott úgy hírtelen. sárgaláztól kezdve a lepráig, hogy nekem mindegyik van. Csak hápogott a vonal végén a nő, én meg a fejére olvastam a technikájukat, hogy tudom, csodakütyü...Ami engem bosszant, hogy a TV-ben megy ez a "temetési biztosítás, nincs orvosi vizsgálat" szövegű csali mese. Ha meghal a biztosított, többnyire akkor derül ki, hogy ja, az a betegsége már akkor is megvolt, amikor megkötötte a biztosítást, tehát nem igen fizetnek. Egész fórum van a neten, tájékozódni édemes, mert konkrét példák vannak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.