Felfüggesztette a várakozást Varga-Damm Andrea, aki péntek óta Orbán Viktor irodája előtt ült, hogy a kormányfőtől személyesen kapjon választ a kérdéseire. Korábban már írásban is számon kérte, hogy miért nem emelik meg az otthonápolás díját, illetve miért nem függeszti fel az Országgyűlés a devizahitelesek elleni kilakoltatási eljárásokat. Szerinte ezek a kérdések nem várhatnak őszig, ezért ő maga fogja kezdeményezni a parlament soron kívüli összehívását, ehhez 40 képviselő támogatása szükséges. „Tudtam, hogy van értelme várnom, hisz Orbán Viktor miniszterelnök ma is a dolgozószobájában lesz. Így is lett , itt van a dolgozószobájában, Rogán Antal miniszter úr is itt van vele, tehát ma is lehetőség lett volna arra, hogyha már írásban egy biztató mondatot nem válaszolt, akkor személyesen tudassa velem, hogy érti a problémát, együttérez a nehézségben lévő emberekkel, és foglalkoznak az ügyükkel, de ez sem történt” – mondta a képviselő.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ez a történet csak ennyit jelent, nem többet: ha az ellenzéki pártok a fölöslegesen elpazarolt elmúlt nyolc évben az összes ehhez hasonló ügyben tömött sorokban kiléptek volna a komfortzónájukból, vették volna a fáradságot, hogy összehangolják az ilyen értelmetlennek látszó egyéni akciókat, leszarják Kövér László önkényuralmi törekvéseit, és tevőlegesen is ellenállást mutattak volna, nem itt tartanánk. Normális helyeken ilyen eszközökre nem lenne szükség, elvetemült helyeken csak ezek az eszközök vezethetnek bármiféle eredményre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.