Csütörtök délután jelent meg a Spar Magyarország Facebook-oldalán egy erősen megosztó szövegű hirdetés – vette észre a hvg.hu.

A bejegyzésben arról faggatják a követőket, hogy a "csiripöri" és "gali" mellé "koviubi" vagy "ubisali" legyen.

A gügyögős megfogalmazás hatására sokak zsebében kinyílt a bicska, itt lehet olvasgatni, esetleg gratulálni a szöveghez, ha tetszik:

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ábel
Tipikus gerilla reklám. Olyan bődültség, hogy mindenki kiakadjon, a marketing osztály meg röhög a markába, most jegyzik meg sokan a cég nevét...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@Micike: De az órodat is tiszticcsa az lyó volt.
cikicakk55
@papa.49: Ahogy így olvasgatom a hozzászólásokat, mindenkinek van pár reklám ami kiveri a biztosítékot. Kinek ez,kinek az,vérmérséklettől függően. Az a helyzet ,hogy a reklámok elszaporodásával a filmek ,még a jó filmek is egyre nézhetetlenebbé válnak. A magyar 1-en ( bár sosem nézem,így nem tudom most hogy van) régebben legalább a filmek közt nem voltak reklámok. Szerencsére mióta vannak külföldi adók,azóta kicsit könnyebb elviselni a reklámokat,mert a sokkal érdekesebb filmek megérik azt a pár percet. Addig szoktam magamnak kaját készíteni,vagy megetetni a macskákat,vagy csak csinálok valami apróságot amit úgy is meg kellene csinálni. A magyar tévé adókból már csak a hír tv-t nézem. Ott is csak az Egyenesen Kálmán Olgával és a híradót. Aztán nyomás a TLC, ID, Nat Geo. Sprektum, Animal Planet, Doqu,Natual Geografi.
papa.49
@cikicakk55: A Dunán sincs reklám szoktam ott is nézni ha valami nekem tetsző van, meg ha van Filmbox d azon sincs reklám én is onnan szoktam néha videóra felvenni egy egy régebbi filmet, mert bevallom szeretem ha nekem is meg van egy egy film, és ha kedven szottyan megnézhetem bármikor ...Meg a tematikus csatornák azokat szoktam nézni, csak pl. a Doq van a horgász reklám hát attól a hátamon a szőr feláll !!!
cikicakk55
@papa.49: Az Animal Planeton és a Viasat Natulel-en sincs reklám,csak előzetes. Valamikor az ID tv-n sem volt reklám,még akkor mikor elkezdődött az a csatorna,de kb fél év múlva már van. Azt viszont észre vettem,hogy ezeken a csatornákon,jóval kevesebb reklám van. Legalább felével kevesebb mint a Magyar adóknál. Ráadásul az egész film alatt van ahol csak 2x,de van ahol 3x van reklám,de összesen nem annyi mint a Magyaron. A Dunát és a Horgász csatornákat nem nézem soha,mert valamiért nem érdekel.Főleg a horgászat. A férjem még egészséges volt imádott horgászni. Sajnos most már a számítógépen sem néz horgászos videókat. Sőt semmit,pedig nagyon szerette a Honfoglaló és más kvíz játékokat. El kell fogadnunk,hogy a reklámok életünk részesei lettek,de én speciel még semmit nem vettem a reklámok ösztönzése miatt. Na amit még kegyetlenül unok,az a bankok reklámja.
papa.49
@cikicakk55: Én is mindig kiakadok az ingatlan vásárlásra buzdító reklámokon, miközben azt harsogják, hogy ,,fellendült az ingatlan piac,, a másik meg a gyógyszer reklám az állam sír, hogy sok gyógyszer fogy, de minden második reklám éppen a legújabb vény nélkül kapható akármit hirdeti !!!Ami filmet megtalálok a netten azt onnan vagy megnézem, vagy letöltöm egy külső tárba ...
Rutymorgó
Eddig se jártam sparba de ezután se fogok , a cba-t is messze elkerülöm nehogy összefussak Icukáva vagy a tehén kasszás Erzsivel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.