A magyar piacot taózással beveheti Mészáros Lőrinc mezmárkája, de a nemzetközi piacon nincs sok esélye, ahogy a magyar könnyűipar felélesztése is irreális terv.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nem ugy koll azt! Nem kell bezarni vilagszerte a becsodolt magyar kereskedohazakat, hanem tele kell rakni 2rule szarral, es rafogni, hogy Magyarorszagon mar 3 falabu focicsapatnal kiszoritotta azt az ocska Adidast, es hat a Nike is szar, meg a Reebok is, meg ahogy az egesz kinez, mindenki szar, csak a 2rule...

Aztan nezzek meg, hogy hova jutnak...:o))))
RonaGyuri
H2roul, mellbe

avagy ismét egy unortodox megoldás

A kis gömböc – persze ismét a hasonszőrű gáz-szerelőjével – most éppen azt találta ki, hogy (naná hogy) EU-s pénzekből rittyentenek egy „magyar” sportszermárkát. A témáról meglehetősen kimerítően ír a derék index.hu „A magyar pályát taóval uralhatja a 2Rule, ennél többre aligha lesz képes” című írásában.
Nos a dolog úgy áll, hogy csak egy fontos momentum maradt ki az egyébként egyértelműen lesújtó értékelésből. A nagy sportszer márkák reklámcélból szoktak a jobbaknak sportszereket adni, sőt nem kis pénzt költenek arra, hogy az ő mezeikben versenyezzenek! =))
advocat
Esetleg és majd a magyar evezősök? Úszók? Meglátjuk! És ne feledjük, hogy a '80-as években az Adidas itt gyártatott (Vác). De már nem éri meg. Jó. Nekik nem jut tao.
Yoda69
A 2 rule csak bolsevik diktaturaban tud tarulni, ott ahol nincs szabadverseny.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.