"Kik jönnek? Mi! " - üzente Tusványosról Európának Orbán Viktor, aki a kétharmados győzelem után nemcsak itthon készül nagy dolgokra, hanem Európában is változásokat akar. A kormányfő hadat üzent a liberális elitnek, és most is jelezte: 2030-ig tervez.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Hihetetlen,hogy ebbe a kicsi dagadt emberbe mekkora hatalomvágy szorult.Azért reméljük,hogy Európában tudják,látják,hogy Mo.-ot mennyire hazavágta,azt is tudják,hogy az EU-s pénzek kézen-közön eltűntek,tudják,hogy a korrupció az eget veri.Ha nem akarják,hogy Európát is tönkretegye,tesznek ellene.(reméljük)
Azért el tudom képzelni,hogy az ilyen kijelentésekre,amiket orbán elenged,milyen pofát vághatnak az EU-nál.Mit akar egy olyan ember,aki a zsákszámra ideömlesztett pénz ellenére képtelen volt felzárkóztatni az országot,pedig jónéhány éve volt rá.De most is folynak a stadion-építések,és a kisvasút-fejlesztések.Ezek olyan baromi fontosak pl az egészségügy ellenében.Reméljük,az EU nem szeretne elmebeteg politikust vezetőnek.
papa.49
@csipetke: Álmodik a nyomoronc, de köze nem lesz a végeredményhez !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.