Vona Gábor (reklám)vizslái is felsírnának, akkora virtuális vihar kerekedett a hétvégén a Facebookon abból, hogy Jakab Péter jobbikos képviselő kampányidőszakban örökbefogadott kutyája visszakerült a menhelyre. Azzal vádolták a politikust, hogy csak népszerűsködésből fogadta be, az állatot, gyerekeivel együtt pózolt is vele, majd amikor már nem kellett, és probléma is adódott vele, egyszerűen elpasszolta. Jakab szerint viszont a kutya agresszív volt. Ribizli mindenesetre újra a gyepin vár gazdára.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Az állat felelősség, és felelős gazdát, felelős tartást igényel, fokozottan igaz ez a menhelyről (s. telepről) örökbefogadott gyakran traumát átélt állatokra amelyek kevésbé, vagy nem szocializáltak. Nagyon sok türelem kell hozzájuk. Általában szigorú örökbefogadási szerződéssel és csak számtalan előzetes találkozás után kerülnek a gazdihoz az állatok. Aki ezt nem veszi tudomásul ne menhelyi állatot fogadjon örökbe, pláne (politikai) reklám céljából ne. Persze tudjuk, hogy kisgyerekkel és állattal mindent (jobban) el lehet adni. Aki visszaviszi a menhelyre az állatot (mindegy milyen okból) az legyen köteles legalább az állat tartásának napidíját fedezni amíg az nem talál új gazdát. A menhelynek pedig jól jön és nagy könnyebbség ez a minimális anyagi segítség.Jó lenne, ha ezt is tartalmaznák az örökbefogadási szerződések.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok