Hosszan tartó betegség után, hétfő hajnalban, kórházi ágyán elhunyt Orbán József.

Orbán József több, mint fél éve küzdött a rákkal, legutóbb júniusban szállították kórházba. Orbánt az utóbbi időben betegsége betegsége miatt a zenekarban korábban is játszó Heilig Gábor helyettesítette.

Több kemoterápiás kezelés után úgy tűnt, akár teljesen fel is épülhet, az eredményei jók voltak, ám ő valamiért mégis feladta a harcot, az elmúlt hetekben már enni sem volt hajlandó – írja a Blikk.

„Néha elfogadja az ételt, néha nem. Nagyon ramaty állapotban van. Le van fogyva, semmi ereje, teljesen elhagyta magát. Nem tudja elfogadni, hogy ez vele megtörténhet. Mindig az élet császára volt, minden úgy történt, ahogy ő akarta, ez az állapot pedig nem fér bele az ő világnézetébe” – mondta korábban a lapnak az énekes barátja, Benkő Balázs a lapnak.

„Két hete került be a kórházba, s rosszul volt már. Szerencsére sokan látogatták, nem volt magányos élete végén. Mégis az utolsó órában teljesen egyedül volt, hiszen hajnalban, álmában ment el”

– tette hozzá.

Egyedül, hajnalban hunyt el Orbán József

„Kedden kapjuk meg a papírokat, hogy intézni tudjuk a temetést. Ő azt kérte, hogy hazamehessen. Az édesanyja mellé temetjük, ezt szerette volna. A szülei már meghaltak, és két testvére is elment” 

– mondta el Littvay Imre, a zenekar vezetője is ott volt Józsi mellett az utolsó napon.

Cikk- és címlapkép: Facebook / 100 Folk Celsius

(Blikk)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dodóka
Isten nyugosztaljon ! Jó ember voltál Józsi ! Egy igazi fasza gyerek ! Nagyon szerettem a nótáidat. Ha kellett sírtam rajta, ha kellett nevettem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.