Pár Székelyföldön töltött naptól senkiből nem lesz székelység szakértő, de itt van minden, amit ennyi idő alatt megtanultam. Büszke magyarok, medvék, pálinka, még pálinka, és magyar állami támogatási pénzek következnek.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Még együtt is éreznék velük ha a fidesz kormány nem így kezelné a határontúli magyarok helyzetét, de mivel képesek felvásárolható szavazócédulákká válni, így sajnálom, de leszarom őket.
Nessy
Miután volt szerencsém hallani az erdélyi véleményt, hogy ami itt jobb és olcsóbb azt kihasználják, de otthon van a vállalkozásuk . Meg ugye a gyerekek is kapnak iskolakezdés előtt pénzt, meg a városban is sok mindent felújítottak Orbán segítségével, persze, hogy rászavaznak. (Nem írom le a két város nevét), ahonnan érkeztek a beszélgetők)
papa.49
Az a helyzet ez erősen ,,KAMPÁNYÍZŰRE SIKEREDETT,, ismerem a Brassó környéki településeket Brassót is az ottani magyarokat is sokat, meg a Nagykároly melletti kis falvakat, Szilágysomlyó környéki településeket, de az ottani magyarok megmondják az előnyökért váltják ki a magyar igazolványt !!!
Na nem mindenki mert sokan vannak akik azt tartják MINEK KELL BELEPOFÁZNIA INNEN ENNEK A GYÖKÉRNEK, AZ Ő ÉLETÜKBE !!! Végül is nem az emberek részesülnek a itthoni javakból, hanem az ottani csuti helytartók !!!
Az igazi székelyek meg leszarják a csuti igazolványát !!!
tudode
A "csuti" ördöglakatjának a nyitja az, hogy többet árt a székelyeknek, mint használ azzal a Tusványosi hettyempittyével, u.a. eszköze, mint a bennszülött 2 millió. Amely arra is utal, hogy SZOKÁSÁHOZ HÍVEN konfrontálódik amerre jár, beteszi a lábát.
.
Azzal is betartva ennek az un. SZÓRVÁNYNAK, hogy még a TRIKOLÓRUKKAL IS szórakozik, mutogatva, KI A LEGÉNY A GÁTON, hiszen az Ország Házán az EU-s zászló helyett
.
------- Székely zászló leng a Parlamenten
.
index.hu/belfold/2013/02/15/szekely_zaszlo_leng_a_parlamenten/
---------------------..
www.google.hu/search?q=sz%C3%A9kely+z%C3%A1szl%C3%B3+orsz%C3%A1gh%C3%A1z&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=2ahUKEwjFzZPl7tLcAhWxNOwKHcTiBBAQsAR6BAgBEAE&biw=1424&bih=601
.
A patás ördög NEM FÉR MÁR BELE A BŐRÉBE!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.