Elsősorban az erős lengyel aktivitásnak köszönhető a régió első féléves jó eredménye. Szlovákiában a befektetések méretében növekedés volt látható, ezzel szemben Magyarországon és Csehországban a volumen tekintetében sokkal lassabb lendület volt tapasztalható a tavalyi évi eredményhez képest, derül ki a Colliers International nemzetközi ingatlan-tanácsadó cég legfrissebb regionális, 2018 mid-year CEE Investment Scene című befektetési elemzéséből.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Csak azt tudnám, ki a franc és miből vesz 20-30 milliós házakat, vagy mire fel adják meg a 10-20 milliós hitelt, merthogy minimálbérre nem, az tuti. Csak a törlesztőrészlet 350 ezer forint, ami emelkedik (!!!). Honnan veszi a vevő hogy neki 10 évig állása lesz? Plusz növekvő bére? Honnan teszi le a lakás árának felét (amit le kell tenni, ugye)
Valaki elárulhatná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.