Közvetlenül a születés után nejlonzacskót húznak az újszülöttek fejére, hogy azok oxigénhiányos állapot következtében értelmi fogyatékosok legyenek. A szülők célja a gyermek élete végéig járó magasabb családi pótlék megszerzése.

Forrás: szon.hu
Feltöltő: zizi444
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
El sem akarom hinni! Én még ilyenről nem hallottam. Azt gondolom, hogy szellemi fogyatékos szülőktől genetikailag származhatnak fogyatékos utódok. Ezek szülhetnek akár 6-8 gyermeket is, akik között nagyobb valószínűséggel akad 1-2 fogyatékos a családban. Iskolázatlanság, felvilágosítás hiánya azon a területen súlyos probléma.
Ha belegondolok az első fiamat alig mertem megfogni mikor először fürdettem. Féltem, hogy valami baja történik:
masterboy
@ugyeugye: Hidd el ,hogy lehet.Remelem hogy 2010 utan valoban lesz valtozas,es az uj kormany szem elott fogja tartani a magyarsag erdekeit.Talan onzoen,de ugy gondolom,hogy magyarorszagon a magyarsagot kellene eloterbe helyezni,es utana barmelyik kissebbseget.Mert Gusztos Petike mi alapjan szortirozza a kissebbsegeket?Azaz,ha a ciganysagnak nem kell dolgozni,es minden ingyen jar neki,akkor ezen az alapon ez jar a kinai,vietnami,fiji szigeteki,kambodzsai,afrikai kissebbsegnek is?Ezek alapjan jojjon magyarorszagra mindenki,mert itt nagyon szeretik a kissebbsegeket,es van kaja-pia ingyen.Es akkor itt megint ki lehet emelni,hogy 3,5 millio magyar adofizeto tartja el az orszagot.Olaszorszagban egy roman cigany gyilkolt 2 eve...az osszes romant kiutasitottak az orszagbol.
ugyeugye
@masterboy: neked a román= cigány?
Nekem nem.
nanena
@masterboy: Ehhez képest állítólag 660ezer román dolgozik Olaszországban.
masterboy
@ugyeugye: Felreerted.Egy roman allampolgarsagu cigany volt az elkoveto.

@nanena: Allitolag.... : )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.