10 millió forint közpénzzel tolták meg a projektet, az azonban befuccsolt, a fejlesztést végző műegyetemi dolgozókat pedig nem fizették ki.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Van egy nemzetközi hírű fejlesztési módszerünk, és valaha a Pető Intézet is annak számított, számos magyar konduktort (mozgásfejlesztő terapeutát) alkalmaztak külföldön is. Az egykor neves intézet mostani vezetői tanulnak a kormánytól: a kiszolgáltatottat, az elesettet lopják meg a saját zsebükre.Hadházy Ákos hiába tesz feljelentést amíg az igazságügy itt trócsányi, handó, darák és polt kezében van (vagyis tkp. orbánéban) addig a feljelentésnek max. Hágában lesz foganatja.
tudode
Miért ne?
.
A CÁPÁTÓL büdösödik az egész GALERI (nyomdafestéket tűrően), miközben
.
.www.google.hu/search?q=Orb%C3%A1n+v%C3%A1rbeli+butorzat%C3%A1ra&oq=Orb%C3%A1n+v%C3%A1rbeli+butorzat%C3%A1ra&aqs=chrome..69i57.13511j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Meddig merészelnek elmenni EZEK a zabráló fazonok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.