Provokatív lépés volt Lázár Jánostól, hogy maga mellé vette a Microsoft Magyarország kormányzati üzletágvezetőjét, akit éppen a belső nyomozás miatt menesztettek. Lázárral együtt ő is ment.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@Eladott Ország: nem véletlenül akarják orbánt és körét kitiltani Amerikából. Menni fog ez...ne jusson el Fehér Házig, azt kívánom.
kereső
@Eladott Ország: + FBI(nyomoz),hiszen amerikai érdekek sérültek- a korrupció az adócsalás mellett a leginkább üldözött gazdasági bűncselekmény az államokban.
Commenter
@kereső: csak ebbe az egyetlen ügybe, vagy akár bármelyik korrupciós ügyükbe, már szerte a világon kormányok buktak volna bele. Nálunk mi történik? Lázáron és körén verik el a port, holott a fejétől bűzlik a hal és a csutitól indult ki az egész, hiába röfögte hogy gazdasági ügyekkel nem foglalkozik, ahogy nőügyekkel sem (egykori külpolitikai tanácsadója, a volt amerikai nagykövetasszony kirúgása kapcsán mondta ezt). Nem mintha sajnálnám a miniszteri biztossá süllyedt Lázárt,de akkor is.Hódmező, Microsoft ügy, most már nem Gyurcsány a hibás, hanem Lázár?
Gauntlet
- Polt úr?
- Nem láttam semmit. nem is hallottam. Történt valami? Tegyenek feljelentést !
- De csak mag indíthat vizsgálatot.
- Miről?
Népbíróság előtt:
- Én akartam, de a riporter elállta az utat !
kereső
@Commenter: szinte bizonyos vagyok benne, hogy majd itt is! lesz gyurcsány szál, mint ahogy a kakis pelenkánál is megtalálta a 888.Ja és a tiborczok itt IS sárosak!-akkor meg az az egész "család" benne van a buliban.
Commenter
@kereső: a saját lábukon álló orbán ráhel-tiborcz istván házaspárt és tiborcz két testvérét (amúgy orbán öccseit sem) lehetne már hígítóval sem leoldani a rengeteg a kormányhoz (tkp. orbánhoz)köthető korrupciós ügyről, mutyiról.Így van ahogy írod durván sáros az egész klán, meg az többi analfabéta strómanjuk (méxaros, kupak,stb) is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.