Egy szélvédőn át becsapódó pótkerék oltotta ki egy 19 éves nő életét Bábolna közelében az M1-es autópályán – tette közzé honlapján hétfőn a rendőrség.

Pótkerék ölt meg egy nőt az M1-es autópályán

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy az autópálya Győr felé vezető oldalán haladó tehergépkocsiba eddig tisztázatlan körülmények között a szélvédőn keresztül berepült egy pótkerék, és eltalálta a járműben utazó nőt.

A sérültért mentőhelikoptert indítottak, azonban a helyszínen elhunyt. A baleset a 91-es kilométerszelvényben történt, ott egy ideig csak a belső sávban haladhat a forgalom.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

levarosbukta
@ila51: Húúú, ez durva. Mindig utálok olyan autó után menni aminek rakománya van, legyen az bármi. Mindig a lehető leggyorsabban megelőzőm, vagy előfordult már az is hogy inkább lassítottam és magam elé engedtem másokat, ha megindulna a rakomány ne én legyek közvetlen mögötte.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@ila51: Így már egyértelmű megint az autókat cuccoló román volt a hunyó, és az is érthető miért nem jelent meg az első híradásba, hogy ki okozta !!!
ittott
egyszer hozzám is beköszöntött egy leszakadt "futózott felület" szerencsém volt. nagy szerencsém.
Yoda69
Jo par eve tortent, hogy egy lemezeket szallito teherauto rakomanya szabadult el es a mogotte halado iskolas gyerekeket szallito buszba csapodot szabaly szeruen felszeletelve azt.

A rendorseg peldaul miert nem fordit nagyobb figyelmet a rakomany helyes rogzitesere. Miert csak a gyorshajtas a slager? Sokkal tobben halnak meg egyeb korulmenyek miatt mint a gyorshajtastol.
advocat
A rendőrség a trafin kívül minden más ellenőrzésre alkalmatlan. A városi forgalmon kívül az autópályán, országúton minden 3 autó (ha nem több időnként), nem tompított fénnyel halad (aki kitalálta ezt a városi világítást, annak kellen átmenni valamibe, mert nem ér semmit, így), fényes este ég a hátsó (első) ködlámpa, telefonálnak, őv (?) nincs bekötve, haladás a leálló sávban, stb. Rendőr sehol! És bizony a szállítmány rögzítése is bőven beleférne.
papa.49
Azért érdekes a következő fordulat, állítólag Tompánál fogták el, de az első híradások szerint Bábolnánál Győr felé haladt !!! Az úgy 400 km átlósan az országon keresztül, szerintem valaki megint hazudik !!!
Nagyon zavaros ez az egész !!!
Csak egy a biztos megint értelmetlenül meghalt egy ember, egy másiknak a hibájából !!!
Nyugodj békében !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.