A közgazdászprofesszor szerint túlmentünk azon a határon, ahonnan vissza lehetne térni a “helyes útra”. A kormány drámai gyorsasággal hülyíti el a magyarokat, miközben a 21. században nyitott, szolidáris, a világot megértő társadalomra lenne szükség – nyilatkozta Inotai András közgazdászprofesszor a 168 óra ma megjelent számában. Hozzátette: nem ismer olyan magyar kormányt, beleértve az ötvenes évek első felében működőket sem, amelyekben ilyen mértékben dominált volna a bunkóság. Inotai elmondta: szerinte már nem csak szellemi, de bizonyos értelemben fizikai népirtás is folyik Magyarországon. Egyre több embert üldöz külföldre a rendszer, miközben a feszültségeket egyelőre elrejti, hogy látszólag pörög a magyar gazdaság, de mivel a növekedés főleg külső forrásokra támaszkodik, nem pedig a javuló versenyképességre, ezért ez bármikor megroppanhat – hangsúlyozta.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
"...a gyűlöletnek mindig van aktuális tárgya, ami bármikor változhat, és ha elég mélyen van elültetve, akkor a megmételyezett társadalom automatikusan fogja keresni a gyűlölet következő tárgyát."
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
"...a gyűlöletnek mindig van aktuális tárgya, ami bármikor változhat, és ha elég mélyen van elültetve, akkor a megmételyezett társadalom automatikusan fogja keresni a gyűlölet következő tárgyát."
Yoda69
Itt mar csak egy forradalom tudja Magyarorszagot visszateriteni a helyes utra. orban ugy fogja vegezni mint Csaucseszko. Egy fal toveben verbe fagyva.
tudode
Na KICSODA, MICSODA van nekünk, egy NEVELHETETLEN ÖRÖK GYERMEKÜNK van, aki kierőszakolja, hogy MINDENFÉLE ÁLMA, vágya teljesüljön az ORSZÁG KULCSÁNAK megkaparIntásával!!!
.
Egy kis/nagy TANMESE, amelyre rámegy az ország SZŐRÖSTŐL BŐRÖSTŰL/TÓL::
.
A Story 2009-es konzervsztorikkal adta el Orbán Viktort és a feleségét

444.hu/2015/04/23/a-story-2009-es-konzervsztorikkal-adta-el-orban-viktort-es-a-feleseget

(...)""""A Közelről, másképp című anyagból az derül ki, hogy:
.
• Lévai Anikó szerint, ha a férjét valami nem érdekli, egyszerűen elengedi a füle mellett.
.
Fiatalon hátizsákkal csavarogták be Nyugat-Európát. „Alig volt pénzük, olcsó helyeken, állomáson, néha árokparton töltve az éjszakát, minden fillért alaposan beosztva, konzerveken élve jártak városról városra.” Amikor Párizsban jártak,
.
Orbán Itt a piros, hol a piros?-on eljátszotta a vésztartalék 500 frankjukat. De ami Lévai szerint ezután történt, az még keményebb: Letörten baktattak, OSZT JÓT NEVETTEK, ÉS MENTEK TOVÁBB"""(...)
------------------------------
.
Oszt' MINDENKINEK van EGY, KÉT ÁLMA, nekije is:
.
-------Elfogadták Orbán álmát, a rendeleti költségvetést
.
24.hu/fn/gazdasag/2016/03/23/elfogadtak-orban-almat-a-rendeleti-koltsegvetest/
.
Tehát KECSKÉRE KÁPOSZTÁT bízott a NER csapata, mert minden bizonnyal EL PIROS PACSIZZA az ország bukszáját, magáról, a haverokról sem felejtkezve el BARÁTSZERZŐ KÖRÚTJAIN!!!
.
A bazi nagy KÉRDÉS, hogy Lévai Anikón kívül MEDDIG KELL SZAGOLGATNIA az országnak ezt a BÜDÖSKE VIRÁGOCS-KÁT!
tudode
@tudode: ..
Ehhez a TANMESÉHEZ még hozzátartozik, hogy a neki KEDVESKEDŐ LÁZÁRNAK úgy meghálálta, hogy a FAL ADTA a másikat, nehogy má BELELÁTHASSON az ORSZÁG BUKSZÁJÁBA .
.
www.youtube.com/watch?v=U_TcA7WiCdE
.
Az azért felmerülhet, hogy EZ A VILÁG rémmese, vagy tanmese!
Commenter
@Yoda69: vagy úgy, mint egyik példaképe horthy: valamelyik napfényes országban migrásnként hosszú kort megélve, ágyban, párnák közt meghalva. Az előbbi általad (is) vázolt vég sanszosabb, és azért amit elkövetett meg is érdemelné,(ráadásul pont ő lengette be a halálbüntetést) ha bedől a gazdaság és omlik az oligarcha rezsim. Inotai professzor minden szava igaz.
Desischado
Remélem, nem sokáig folyik ez az ámokfutás. Kétségbeesetten látom, hogy teljes gőzzel rohanunk a szakadék felé. Nem igaz, hogy ez a banda orbánnal együtt még mindig hatalmon van! De meddig még?!
Commenter
@Yoda69: @Desischado: hvg.hu/itthon/20180830_A_vilag_masodik_neofasisztaja_Orban_Roger_Waters_oroszorszagi_koncertjen
Most ki fogja kiütni az első téglát a "szellemi" falból, ki fogja átvágatni, lebontani a szögesdrótot?
"Jó" hírünk a világban. Amíg az edda-ról és mandoki ról szinte senki sem hallott addig Waters és a Pink Floyd legendák, rock ikonok...
Rockxy
"A kormány drámai gyorsasággal hülyíti el a magyarokat..."
Az ellenzék is!
Yoda69
@Rockxy: Mivel? Az ellenzeknek a hangjat se hallani, foleg miota a Hirteve ujra remhirteve lett.

@Shikari: A fideSS illegitim. Csalassal nyerte a valasztosakat.
Aki Én
@Shikari a butuló propagandista: vicces vagy ma is :)
Ha nem lennél, ki kéne találni.
...habár, ha nem lennél, a halál sem akarna kitalálni.
Te még fideszes mércével mérve is segg buta vagy.
Eladott Ország
A parlament egy cirkusz. A kormány sötét bunkók és gyakorló elmebetegek gyűjtőhelye. A lopás, de már a rablás is kormányprogram. A korrupció természetes állapot. A civil szféra haldoklik, a társadalom normális része igyekszik kivonulni a politikából. Aki nem fut elég gyorsan, azt megtalálják ezek a sötét, gyűlölködő barmok. Most még csak kommentben, de bármikor eljöhet az az idő, amikor fizikailag, a valóságban is elszabadulnak ezek az indulatok. A történelemben nem egy példa van erre. Minden aljas bűnözőnek, aki hatalomra került, megvolt ez a bázisa. Ugyanaz, ami nálunk is a felszínre bugyogott. Most még rendelkezésre áll az a szelep, amelyik le tudja vezetni a feszültséget. El lehet menni egy másik országba, ahol normális életet tud biztosítani az ember a családjának. De mindenki nem mehet el, mindenki nem tud, de nem is akar elmenni. Pedig az is megoldás lenne. Írországban megtörtént, meg is fizette az ország az árát, de tanult is belőle. Igazán akkor fog ez az erkölcsi rombolás, ez a feneketlenül ostoba, gyűlölködő fekália a felszínre törni, amikor valamiért széthullik ez a velejéig romlott, aljas rendszer.
Rockxy
@Yoda69: Nemcsak tévé van.
A FB-n látom a hatást mindkét oldalról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.